[S] Kokpit F-22 Wolfpack do Hasegawy 1/48

Kupię, sprzedam, wymienię, oferty
Awatar użytkownika
JBZ

[S] Kokpit F-22 Wolfpack do Hasegawy 1/48

Post autor: JBZ »

Chińskie małoletnie, pracujące po 20 godz. na dobę pakowacze wysłały mi w pudełku Snipera kokpit do F-22 Hasegawy. Zanim zacznę pisać @ paszkwile z reklamacją zapytam się czy znajdzie się chętny do zakupu. Cena w/g Lucky Model 20 $, mnie ucieszy 12 $ czyli tyle ile miał mnie kosztować Sniper + koszty przesyłki w/g PP.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Awatar użytkownika
Robert P

Re: [S] Kokpit F-22 Wolfpack do Hasegawy 1/48

Post autor: Robert P »

A jak się to ma do Airesa? Na dostępnych zdjęciach w necie, ten Wolfpack nie wygląda korzystnie...
Awatar użytkownika
PawelG.

Post autor: PawelG. »

Robert P pisze:A jak się to ma do Airesa? Na dostępnych zdjęciach w necie, ten Wolfpack nie wygląda korzystnie...
Spadaj ;) , ja juSZ wyłudziłem :mrgreen:
Pzdr Paweł
Awatar użytkownika
bohdan

Post autor: bohdan »

to wyłódź jeszcze kIŁA2
Awatar użytkownika
JBZ

Robert P pisze:A jak się to ma do Airesa? Na dostępnych zdjęciach w necie, ten Wolfpack nie wygląda korzystnie...
Za cholerę nie wiem. F-22 tak długo mnie nie będzie interesował jak długo w Świdwinie albo Mińsku Maz. nie wyladuje kilka szt. z szachownicami czyli przed 2050 szans nie ma :lol: Zasobnik na spadochron kupiłem i Snipera probuję kupić bo nikt inny tego nie robi. Kokpit wygląda średnio przeciętnie z wyjątkiem jednej linii nitów zrobionej krzywo i od ręki. Fotel jest całkiem ok. Ogólnie dużo lepiej niż w przypadku zestawu do Jaszczompa.
A ha - tak śmierdzącej żywicy jeszcze nie miałem.
bohdan pisze:to wyłódź jeszcze kIŁA2
Nie zaśmiecaj wontku kacapskim samolotem. Iskrę byś zlepił.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Robert O.

Post autor: Robert O. »

pogadaj z kims kto w kinetiku podmieniał snipera na zywicznego ,kinetikowy wg mnie jest lepszy od wolpaka
Awatar użytkownika
JBZ

Robert O. pisze:kims
Jakieś namiary byś zapodał bo kojarzę z 2 szt kinetikowych Jaszczompów jakie zlepiono.
Robert O.

Post autor: Robert O. »

ja mam ale obiecałem kolesiowi ,portalus napewno żywice dał
ODPOWIEDZ

Wróć do „Bazar”