Eduard 2013
-
thelastinline
Re: Eduard 2013
Jak se popaczy w instrukcje, to znajdzie najprawdopodobniej inny rozkład plam na skrzydłach, kalkę ze symbolami zwycięstw na prawą stronę itd.
Brakiem kopniętego krucyfiksu na stateczniku niech się nie przejmuje, to prewki z ibeja są, więc zamazany.
Uprzedzając pytania dociekliwych - zwycięstw na prewkach nie zamazano, ich tam nie ma - mam dostęp do sezamu tego, kto kupił ten fotogram.
Brakiem kopniętego krucyfiksu na stateczniku niech się nie przejmuje, to prewki z ibeja są, więc zamazany.
Uprzedzając pytania dociekliwych - zwycięstw na prewkach nie zamazano, ich tam nie ma - mam dostęp do sezamu tego, kto kupił ten fotogram.
Maciek, myślisz, że to fotka jeszcze z Sycylii?
Otoczenie mało libijskie...a z drugiej strony 109 już po lotach po przemalowaniu bo zakopcony.
Fajne
Otoczenie mało libijskie...a z drugiej strony 109 już po lotach po przemalowaniu bo zakopcony.
Fajne
- tomek_chacewicz
Śmigło ładnie obdarte, takie lubię 
-
thelastinline
Kjub, ja tam ze wsi jestem, w Libii nie bylem, wiec sie nie znam, ale owszem, moze byc Sycylia.
W sumie wujek Ludwig innym Emilianem w europejskim kamuflazu poczatkowo smigal nad Afryką (tak swoją drogą, Icek go kiedys budował, zbudował ony do końca?), więc mogl z jakiej okazji dostac tą oto maszynę na podmiankę. Widac zreszta, ze pierwotnie miała ona jakiś jednocyfrowy numer (mniemam, że siakieś 3, 6, 8 lub 9), który zamalowano jasną farbką, a u góry rypnięto dodatkowo plamkę zieloną - jak sie przyjrzec, miejscami jasne zamalowanie zdaje się wyzierać spod zielonej plamy.
A wie ktoś, co za ciężarówek tam w tle sobie popyla?
W sumie wujek Ludwig innym Emilianem w europejskim kamuflazu poczatkowo smigal nad Afryką (tak swoją drogą, Icek go kiedys budował, zbudował ony do końca?), więc mogl z jakiej okazji dostac tą oto maszynę na podmiankę. Widac zreszta, ze pierwotnie miała ona jakiś jednocyfrowy numer (mniemam, że siakieś 3, 6, 8 lub 9), który zamalowano jasną farbką, a u góry rypnięto dodatkowo plamkę zieloną - jak sie przyjrzec, miejscami jasne zamalowanie zdaje się wyzierać spod zielonej plamy.
A wie ktoś, co za ciężarówek tam w tle sobie popyla?
- tomek_chacewicz
Icek skończył tylko chyba galerii nie robił:
http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=1 ... 5&start=75
http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=1 ... 5&start=75
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
Na moje oko to angielski Scammell Pionneer, taki sam jak tuthelastinline pisze:A wie ktoś, co za ciężarówek tam w tle sobie popyla?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
łee, 72.. tylko świnie siedzą w kinie; i sklejają samolociki w tej skali :>