Czyli Hasegawa ?Karaya pisze:Rąbek = nadchodzi Mi-2, 1/48, jakość SUPER - opinia od tych co macali - (jeszcze lepiej niż przy PuszczykuPawelG. pisze:Oj Panowie uchylcie rąbka spódniczki.. Nawet dla teścia przytulę..- firmy nie mogę podawać. Z tego co wiem 6 pudełek jest zaplanowanych (różne wersje). Produkcja wchodzi w ostatni etap. Model miał być wcześniej, około choinki 2012. EOT>
Zapowiedzi TopGun Models 1 1/48.
Re: Zapowiedzi TopGun Models 1 1/48.
Polska Hasegawa - a nawet lepiej bo pewnie będzie tańsza
Jak lepsze od Puszyka to wszyskiue 6 kupuje:D
Mam SW4 i cieszy mnie ten model niesamowicie, nawet rozgrzebałem i robi się to świetnie.
Mam SW4 i cieszy mnie ten model niesamowicie, nawet rozgrzebałem i robi się to świetnie.
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Aaaa.. o Tę Hasegawę chozi.. to super.Arkady72 pisze:Czyli Hasegawa ?Karaya pisze:Rąbek = nadchodzi Mi-2, 1/48, jakość SUPER - opinia od tych co macali - (jeszcze lepiej niż przy PuszczykuPawelG. pisze:Oj Panowie uchylcie rąbka spódniczki.. Nawet dla teścia przytulę..- firmy nie mogę podawać. Z tego co wiem 6 pudełek jest zaplanowanych (różne wersje). Produkcja wchodzi w ostatni etap. Model miał być wcześniej, około choinki 2012. EOT>
W końcu będzie można zrobić pożądną dwójeczkę, na której mój ojciec i teść kręcili akrobacje
Pzdr Paweł
Przy okazji, jakie kalki są w pudełku ? kto je robił ? fajne są ?timi pisze:Mam SW4 i cieszy mnie ten model niesamowicie, nawet rozgrzebałem i robi się to świetnie.
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
Jakby fajne kalki były w pudełku, toby Tytus swoich nie robił...Marek Cz. pisze:Przy okazji, jakie kalki są w pudełku ? kto je robił ? fajne są ?timi pisze:Mam SW4 i cieszy mnie ten model niesamowicie, ...
I do Mi-Dawajów tyż bedo... A co..., ale Ty stawiaszTomasz Mańkowski pisze:Jakby fajne kalki były w pudełku, toby Tytus swoich nie robił...
A tak jeżeli chodzi o stawianie to mam pytanie:
Czym się różni jeleń od daniela?......
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "