MIG-23M Trumpeter 1/48
Re: MIG-23M Trumpeter 1/48
KM-1 to samo co poniżej PFM było w MiG-21.
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
Kitajcy przyznali, że dali ciała instrukcją i z ramką z uzbrojeniem ( a raczej z brakiem jednej ) i podobnież będą dosyłać...Tomasz Mańkowski pisze:Importer poinformował Trumpetera o pytaniach i niepokojach modelarzy odnośnie kompletności tego Miga
Ciekawe jak sobie logistycznie z tym poradzą. Powinno się chyba wprowadzić obowiązek rejestracji klienteli Trumpetera na wypadek pomyłki.Tomasz Mańkowski pisze: Kitajcy przyznali, że dali ciała instrukcją i z ramką z uzbrojeniem ( a raczej z brakiem jednej ) i podobnież będą dosyłać...
-
Robert O.
Tanku chyba od pfma w góretankmania pisze:KM-1 to samo co poniżej PFM było w MiG-21.
Pisałem żeby grzecznie czekać na MF.Tomasz Mańkowski pisze:Kitajcy przyznali, że dali ciała instrukcją i z ramką z uzbrojeniem ( a raczej z brakiem jednej ) i podobnież będą dosyłać...
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
No więc doczytałem, że KM-1 miały pierwsze 23, a późniejsze KM-1M. A w książce którą wcześniej przeglądałem było napisane, że KM-1 dla 23. Dlatego napisałem, że poniżej. Ale okazuje się, że i te i te były więc jak komuś zależy to musi szukać do wersji.Robert O. pisze:Tanku chyba od pfma w góretankmania pisze:KM-1 to samo co poniżej PFM było w MiG-21.
Natomiast różnice dla tej skali nie są wielkie i można sobie chyba darować kombinowanie jak komuś szczególnie nie zależy.
http://fotelkatapultowy.pl/Fotel%20KM-1 ... KM-1M.html
http://fotelkatapultowy.pl/Fotel%20KM-1 ... /KM-1.html
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
Przecie to proste jak parasol.tankmania pisze: Ciekawe jak sobie logistycznie z tym poradzą. Powinno się chyba wprowadzić obowiązek rejestracji klienteli Trumpetera na wypadek pomyłki.
Jak kupiłeś taki "felerny" model to zgłoś się z tym problemem do sprzedawcy ( swojego modelu - z paragonem oczywiście
A jak Ci ta ramka niepotrzebna ( lub nawet nie wiesz że jej brakło ) to siedź cicho i nie zawracaj Pan gitary...
Jest to przecie standardowa procedura reklamacji chińskich modeli ( np. Dragon )
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
- Daniel-Martola
po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia się
O, o i co tu zrobili panie kierowniku. I tu też.

O, o i co tu zrobili panie kierowniku. I tu też.