Kalkomanie
Kalkomanie
Chodzi mi o pewną klasyfikację, który producent jest z której półki, albo który zestaw jakiegoś producenta jest na jakiej półce. Aby wiedzieć, wokół czego/kogo oscylować przy wyborze, bez jakichś przykrych niespodzianek.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: Kalkomanie
to pytanie z gatunku tych, która firma modelarska jest najlepsza..
ta odpowiedź jest z gatunku tych, co sprawiają, że nie warto pytać o cokolwiek.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
wiesz, internet juz dawno zweryfikował błędną tezę, iż nie ma głupich pytań..
...i aroganckich odpowiedzi.
Niewątpliwie przyznałbym Ci rację, ale jak sam wiesz, są wyjątki. Choćby Twoje pytanie, czy na linie podniesie się do góry, czy przysiądzie. I jakoś nikt nie zakwalifikował Twojego pytania do jakiegoś gatunku, choć odpowiedź była taka oczywista.
No i w sumie, to trochę przykre, że muszę to tak argumentować.
No i w sumie, to trochę przykre, że muszę to tak argumentować.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
nie widzę analogii. mógł byś wyjaśnic?Robert P pisze: Choćby Twoje pytanie, czy na linie podniesie się do góry, czy przysiądzie.
Ty się na czymś nie znasz, ja się na czymś nie znam. Ty się w czymś nie orientujesz, ja też. Jak czegoś nie wiesz, to pytasz. Ja też. Takie sympatyczne prawo dla wszystkich bez wyjątków i podziału na równych i równiejszych.KFS-miniatures pisze:nie widzę analogii. mógł byś wyjaśnic?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
no to ty się spytałes, a ja ci, bazując na doświadczeniu, udzieliłem odpowiedzi:
nazbyt zawiła? o nie rozumiem o co się spinasz..KFS-miniatures pisze:to pytanie z gatunku tych, która firma modelarska jest najlepsza..
ale ja nie wiem, która firma modelarska jest najlepsza.
nie spinam się, bo nie mam o co. A sądziłem, że padnie odpowiedź w stylu...."godna polecenia czy uwagi jest firma XXX"KFS-miniatures pisze:o nie rozumiem o co się spinasz..