1/48 Ta 152C-cośtam Hobby Boss
Re: 1/48 Ta 152C-cośtam Hobby Boss
...jaki pan taki chwast!
Chojak miszcz.KFS-miniatures pisze:![]()
tankmania pisze:...jaki pan taki chwast!
Dobrze że jakowyś w ogóle, bo ja po Kamilu, to bym się tam raczej jakiejś pustej flaszki spodziewał...jako prowokacyji rzecz jasna
prędzej:

Siara pisze:Chojak miszcz.
Co to kurna jest? Czubek z choinki po Bożym Narodzeniu ci został i żes w doniczke go wbił?
Foka fajna, sie podoba. Robiłeś coś z ta dziurą we wnece podwozia głównego?
Foka fajna, sie podoba. Robiłeś coś z ta dziurą we wnece podwozia głównego?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
w rzeczy samej. choć czy czubek, to wątpię. jakas relikwia generalnie..Czarny pisze:Czubek z choinki po Bożym Narodzeniu ci został i żes w doniczke go wbił?
absolutnie!Slash pisze:Luksfery też łederingowałeś przy użyciu AK ?
-
spiton
Widziałem gdzieś schematy malowania Fw-190 późnych serii, kiedy produkcja była już bardzo mocno "zdyskolowana" I różne części płatowca przyjeżdżały do montowni pomalowane. Ale te podziały były chyba inne . Mam przeczucie, że w tych bajerach, typu jasna krawędź natarcia to raczej improwizowałeś, niż opierałeś się na prawdopodobnym podziale technologicznym tego samolotu.
spiton pisze:Widziałem gdzieś schematy malowania Fw-190 późnych serii, kiedy produkcja była już bardzo mocno "zdyskolowana" I różne części płatowca przyjeżdżały do montowni pomalowane. Ale te podziały były chyba inne . Mam przeczucie, że w tych bajerach, typu jasna krawędź natarcia to raczej improwizowałeś, niż opierałeś się na prawdopodobnym podziale technologicznym tego samolotu.
Się kurna nowy Plewka znalazł