MiG-21bis Academy 1/48

Krytyka, subiektywne doznania
Slash

Re: MiG-21bis Academy 1/48

Post autor: Slash »

Jak eSka to może zrób wietnamca. Większość była goła, ale były też w paski i w łatki ;)
spiton

Post autor: spiton »

Kurde, widzę że wszyscy mają jeszcze traumę po KP ,-)). Wiem, że za młodu każdy miał dużo modeli z czeskim znakiem i ma czeskich insygniów powyżej czegoś tam. Ale moim zdanie czas się z tej traumy wyleczyć.
Ja planuję czeskiego Grippena, ze znakami w wersji low-vis. Zazdroszczę Czechom , że takie znaki mają. My za to mamy biurokracje i wprowadzenie znaków low-vis pociągałoby za sobą pewnie zmiany w konstytucji ,-)))
tankmania

Post autor: tankmania »

spiton pisze:Kurde, widzę że wszyscy mają jeszcze traumę po KP ,-)). Wiem, że za młodu każdy miał dużo modeli z czeskim znakiem i ma czeskich insygniów powyżej czegoś tam. Ale moim zdanie czas się z tej traumy wyleczyć.
Tu nie chodzi o KP. Tylko o "Nemocnice na krai mesta", Vondrackovą i "ja jestem netoperek".

Chociaż pewnie wszyscy pamiętają, że Vondrackova śpiewał piosenkę o modelarzu który sklejał Thunderbolty...
Robert O.

Post autor: Robert O. »

Co tu dużo gadać ,rewelacja i to że MiG 21
Ale mam kilka uwag :D : brak kilku anten/nie pomalowane/, świateł i skrzydełka DUA 3,brak odgromników i daj foto spodu :D
Artur zrób choć tego jednego polaka ,dla mnie mimo że wszystkie srebrne to każdy jest inny
tankmania

Robert O. pisze: Ale mam kilka uwag :D : brak kilku anten/nie pomalowane/, świateł i skrzydełka DUA 3,brak odgromników i daj foto spodu :D
Jakby były antenki to by nie było przewodów, jakby były przewody to by nie było kilku zegarów, jakby były zegary to by nie było gasnicy... ;)
... i tak do zaje...ia. :lol:
Robert O.

nie no tam nie ma przewodów na wierzchu a wystarczy je pomalowac ,moje uwagi nie miały na celu umniejszenia klasy wykonania modelu ,mam lekkie zboczenie na temat "dwudziestego pierwszego" :D
Slash

Post autor: Slash »

Robert O. pisze: "dwudziestego pierwszego" :D
Lepiej jakbyś miał na temat MiGa-21. Odkąd zobaczyłem, że ta gwara wynika z jakiegoś ogólnego przytępienia w środowisku u źródła strasznie zaczęło mnie to irytować.
Robert O.

Slash pisze:
Robert O. pisze: "dwudziestego pierwszego" :D
Lepiej jakbyś miał na temat MiGa-21. Odkąd zobaczyłem, że ta gwara wynika z jakiegoś ogólnego przytępienia w środowisku u źródła strasznie zaczęło mnie to irytować.
czepiasz się
tankmania

Robert O. pisze:czepiasz się
To mały pikuś, że się czepia.
Ale zrzędzi, a co będzie za 30 lat? :lol:
Robert O.

stary chyba musi byc :D
ODPOWIEDZ