..i będzie łaził po halach i tarmosił ją za rękaw miałcząc 'kup mi kup mi'. sprytneTYTUS pisze:jedzie z małżonką.
1920
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: 1920
Można liczyć na fotostory i niusy? Oczywiście dotyczące kawałków plastiku.TYTUS pisze:Norymberdze go nie upilnuję
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Ale to do Gajowego z wąsami musisz się zwrócić z podaniem i załącznikiem, bo ja nie jadę w tym roku.JBZ pisze: TYTUS pisze:Norymberdze go nie upilnuję
Można liczyć na fotostory i niusy? Oczywiście dotyczące kawałków plastiku.
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
Po halach, to może dam radę się przejść raz... sam... i to nie po wszystkich...KFS-miniatures pisze:..i będzie łaził po halach i tarmosił ją za rękaw miałcząc 'kup mi kup mi'. sprytneTYTUS pisze:jedzie z małżonką.
A małżonka będzie siedziała na stoisku i kit wciskała szturmującej klienteli ( znaczy... będzie usiłowała komu upchnąć te ulepki )
Tytus nie jedzie... w tym roku karę ma...JBZ pisze:Można liczyć na fotostory i niusy? Oczywiście dotyczące kawałków plastiku.
A my fotki jakieś porobimy ( jak czas i baterie w aparacie pozwolą ), choć więcej fotek i szybciej znajdziecie u profesjonalistów ( "prasowe" znaczy ) np. od kolegów z IPMS Deutschland
Kiedyś jakiś jakiś szwabski kapitanen z NRFu zaczął coś po pijaku pierdolić i nabijać się z polskiej techniki motoryzacyjnej a że było to po długo po zjednoczeniu odjebałem mu:tankmania pisze:Ja wolkswagen, mai muter is komputer!Arkady72 pisze:Herzlisch wilkommen.
-ja, ja trabant gut plastiken wagen. I potem było normalnie
Ja miastowy jestem, więc tak tylko teoretyzuję sobie tu przy piwku, że być może intensywne nawożenie spalinami napędu mogłoby prowokować intensywny przyrost irokeza.JBZ pisze:...Gdy zamiast trakcji spalinowej używano trakcji na kopytach grzywa mogła nie występować....
A jak się sklejało tego żywicen wagen Forda ? Szkoda tylko, że trzeba kupić drugi plastikowy model dla samych kółek
Scenka fajna, wyzłacana pszenicą i posrebrzana żytem, chociaż kolory chyba zbyt nasycone...no sam nie wiem do czego by tu się przyczepić.
Scenka fajna, wyzłacana pszenicą i posrebrzana żytem, chociaż kolory chyba zbyt nasycone...no sam nie wiem do czego by tu się przyczepić.
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
Łon tego panzerwagena nie sklejał, gotowego do pomalowania dostał...Marek Cz. pisze:A jak się sklejało tego żywicen wagen Forda ?
Akurat to pierwsza sztuka, co to poklejona na szybko i "zapodkładowana" w zeszłym roku na Targach była...
No to niby prawda... ale założenie było że to konwersja, a nie full resin kit.Marek Cz. pisze:Szkoda tylko, że trzeba kupić drugi plastikowy model dla samych kółek![]()
Zresztą i tak "sklonowanie" kółek i zawieszenia od RPM-u w grę nie wchodziło ( jeszcze mi moja facjata miła... )
Choć istnieje też i inne rozwiązanie...
http://www.martola.com.pl/pl632/produkt ... shevik_war