MiG-21bis Academy 1/48

Krytyka, subiektywne doznania
Slash

Re: MiG-21bis Academy 1/48

Post autor: Slash »

Nie wiem jak u Was Robert w policji. Znałem kiedyś jednego komisarza i był naprawdę do rzeczy człowiekiem. Ale to co zobaczyłem w wojsku przerosło moje oczkowania. Wiadomo, każdy lubi ponarzekać, ale tu naprawdę byłem zdziwiony.
Robert O.

Post autor: Robert O. »

Bartek u mnie jest to samo ,większość młodych /no ja już stary jestem 22 rok służę/ale nic sie nie zmieniło a zaryzykuje że jest gorzej,jak to starzy gliniarze mówią"lepiej to już było"
Czarny

Post autor: Czarny »

Robert O. pisze:Bartek u mnie jest to samo ,większość młodych /no ja już stary jestem 22 rok służę/ale nic sie nie zmieniło a zaryzykuje że jest gorzej,jak to starzy gliniarze mówią"lepiej to już było"
Miałem raz kontakt z Policją na stopie powiedzmy zawodowej. Całość akcji (przesłuchanie przez policjantkę w piątek przez 3h od 20 do 23 :D ) skwitował najlepiej jej kolega: No to chyba na drugi raz już pan do nas nie przyjdzie...
Awatar użytkownika
timi

Post autor: timi »

Czarny pisze: No to chyba na drugi raz już pan do nas nie przyjdzie...
Chyba że Cię przywiozą :twisted:
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Czarny

Post autor: Czarny »

timi pisze:
Czarny pisze: No to chyba na drugi raz już pan do nas nie przyjdzie...
Chyba że Cię przywiozą :twisted:
Z poisma jakie póxniej mi pan assesor PRK w Njuhucie wysmażyl wynikalo nawet to że mnie zatrzymali i przeszukali. Sęk w tym że ja sam sie pofatygowałaem i z własnej woli dałem co miałem.
Awatar użytkownika
Arkady72

Post autor: Arkady72 »

Robert O. pisze:Co tu dużo gadać ,rewelacja i to że MiG 21
Ale mam kilka uwag :D : brak kilku anten/nie pomalowane/, świateł i skrzydełka DUA 3,brak odgromników i daj foto spodu :D
Artur zrób choć tego jednego polaka ,dla mnie mimo że wszystkie srebrne to każdy jest inny
Polski będzie na pewno Eduardowy choć jeszcze nie wiem jaki i kiedy.
Znowu nie udało mi się upakować aparatu więc warsztatu na razie nie budiet...
Obrazek
"Oprócz kobiet i dzieci..."
Awatar użytkownika
Lukasz
Kontakt:

Post autor: Lukasz »

A komorki nie posiadasz? :mrgreen:
Awatar użytkownika
Arkady72

Post autor: Arkady72 »

Mam wreszcie taka zwykłą do dzwonienia i wysyłania esemesów z normalna klawiaturą. Chyba jeszcze ze 4 gierki na niej są i nareszcie jestem szczęśliwy. Taką z internetem ultrasuperhyper oddałem córce bo mnie wnerwiała ta cała dotykowość, przesuwalność palcowa i ogólna neobarokowość.
Obrazek
"Oprócz kobiet i dzieci..."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gotowe do inspekcji”