MiG-29 Academy 1/48

Krytyka, subiektywne doznania
Awatar użytkownika
Arkady72

MiG-29 Academy 1/48

Post autor: Arkady72 »

Ja tam lubię jak się mówi MiG dwudziestydziewiąty albo dwudziestytrzeci itp... Ale tylko w przypadku migów.
Staroć, który niedawno trochę lepiej obfotografowałem.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
"Oprócz kobiet i dzieci..."
spiton

Re: MiG-29 Academy 1/48

Post autor: spiton »

Przepiękny i bardzo realistyczny model. Przy odpowiednio zrobionych zdjęciach moim zdaniem byłby nie do odróżnienia od oryginału.
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

spiton pisze:Przy odpowiednio zrobionych zdjęciach moim zdaniem byłby nie do odróżnienia od oryginału.
No.
Slash

Post autor: Slash »

Arkady72 pisze:Ja tam lubię jak się mówi MiG dwudziestydziewiąty albo dwudziestytrzeci itp... Ale tylko w przypadku migów.
Szkoda, że nasi specjaliści od których zwyczaj się wywodzi widzą tak każdą nazwę. Chyba już pisałem o teesach jedynastych i beningu siedemset sześćdziesiątym siódmym wersja czterystetna.

Miło, że w Polszy ktoś zrobił na przyzwoitym poziomie nie polskiego MiGa-29.
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

Slashu, a ja kiedyś jeździłem Fiatem sto dwudziestym szóstym. :lol:
MiG-29 to taki piękny samolot, nawet się trochę na nim tłukli, choćby Irak. Ale dla mnie nic... Nie mam żadnego ukatrupiciela latającego dwudziestym-dziewiątym.
Awatar użytkownika
JBZ

Post autor: JBZ »

Jaho63 pisze:Nie mam żadnego ukatrupiciela latającego dwudziestym-dziewiątym.
Kubański posłał kilka lat temu do Atlantyku Cessnę z Florydy. Chyba też coś godnego uwagi jest w lotnictwie Erytrei?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
tankmania

Post autor: tankmania »

JBZ pisze:Chyba też coś godnego uwagi jest w lotnictwie Erytrei?
Erytrejskie dostawały po dupie od suczek, ale to pewnie dlatego, że ruskie nimi latały. Znaczy się suczkami.

A co do Migusia Arturowego, to do dupy z takim pokazywaniem jak człowiek popatrzy i chce mieć od razu. :twisted:
Awatar użytkownika
JBZ

tankmania pisze:Erytrejskie dostawały po dupie od suczek, ale to pewnie dlatego, że ruskie nimi latały. Znaczy się suczkami.
Była też jedna pani kapitan co posłała do piachu na pustyni swojego dawnego instruktora.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
tankmania

Post autor: tankmania »

JBZ pisze:
tankmania pisze:Erytrejskie dostawały po dupie od suczek, ale to pewnie dlatego, że ruskie nimi latały. Znaczy się suczkami.
Była też jedna pani kapitan co posłała do piachu na pustyni swojego dawnego instruktora.
Wiadomo coś więcej w temacie? Ciekawa historyjka do modelu by była.
Awatar użytkownika
JBZ

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gotowe do inspekcji”