no i pare fotek z warsztatu:

do dzis mam traumęCzarny pisze:Kamil, wstydź się. Dorobiłes jakieś detale, a fuj.
Zrób NC-900.Czarny pisze:Niedawno sam takową kipiłem ale na pewno nie będe robił samolotu Grafa.

dzis subtelniej zrobił bym to kratkowanie na spodzie, szczególnie w centralnej czesci płata. np i zacieki takie grubaśne miejscamiJBZ pisze:Ani czysta, ani brudna jak na moje gusta w sam raz.
Ja piórkuję, nawet jakąś żywicę też widać... Faktycznie obciach.Czarny pisze:Kamil, wstydź się. Dorobiłes jakieś detale, a fuj.
A wg modnej ostatnio w świecie modelarskich outsiderów przekory, uważam, że kratka jest w sam raz.KFS-miniatures pisze:dzis subtelniej zrobił bym to kratkowanie na spodzie, szczególnie w centralnej czesci płata. np i zacieki takie grubaśne miejscamiJBZ pisze:Ani czysta, ani brudna jak na moje gusta w sam raz.
I ja tak mam. W ogóle, jakby nie samo malowanie Grafa, to wykonanie okropecznie ładne.Arkady72 pisze:A wg modnej ostatnio w świecie modelarskich outsiderów przekory, uważam, że kratka jest w sam raz.

bezsensu. model klasy 'zwyklak'karolkonw pisze:"ojej o rany"