Ryse historyczną pominę a przejdę do obrazków

skrzydło ponitowane

Moderator: Robert O.

W regulaminach innych for też nie przeczytasz, że nie możesz, co najwyżej bełkot moderatora-debila tego typu:Model buduje na konkurs nPWM i mam nadzieje ze mogę i tutaj prowadzic warsztat ,bynajmniej w regulaminie SF nie przeczytałem że nie mogę![]()
I jeszcze większego potemForum Modelwork nie jest warsztatem dla konkursów na innych forach
Wyjaśniam [...] znaleziono delikatne wytłumaczenie w/g treści pierwszego postu na zamkniecie tematu aby nie pisać wprost, że to co się tam działo było zwykłym chlewem stworzonym ku uciesze paru kolegów na gościnnych występach.
Uprasza się o nie zaśmiecanie wONTku treściami nie związanymi z tematem, ponieważ może być to uznane za trollowanieArkady72 pisze:W regulaminach innych for też nie przeczytasz, że nie możesz, co najwyżej bełkot moderatora-debila tego typu:Model buduje na konkurs nPWM i mam nadzieje ze mogę i tutaj prowadzic warsztat ,bynajmniej w regulaminie SF nie przeczytałem że nie mogę![]()
I jeszcze większego potemForum Modelwork nie jest warsztatem dla konkursów na innych forach:
Wyjaśniam [...] znaleziono delikatne wytłumaczenie w/g treści pierwszego postu na zamkniecie tematu aby nie pisać wprost, że to co się tam działo było zwykłym chlewem stworzonym ku uciesze paru kolegów na gościnnych występach.
Oczywiścietimi pisze:Domyślam się że jak Mk III to jakiś Polak będzie.
Masz wyjebane w temacie szpachlowania skrzydeł?