Model pomalowany farbami Gunze Super Metalik. No fajne są ale czy warte swojej wybujałej ceny? Przy nieco większym wysiłku ten sam efekt można uzyskać metalikami Modelmastera.

Moderator: Arkady72

Jak możesz? Czesi są ok!tankmania pisze:Zajebiszczy... gdyby jeszcze czeski nie był...
Bo to bardzo "energetyczny" utwór przyznasz?Bercik pisze:
No i ten In power we trust, bardzo sentymentalnie mi się zrobiło
Całe przody w Migach były pod szmatami, to nic szczególnego.tankmania pisze:Co wy z tą osłoną? Widziałem takiego Mustanga, że cały powinien być pod szmatą.
Nie to żebym się tłumaczył - na zdjęciach to wygląda przesadnie, fakt. I dopiero oglądając zrobione fotki też do mnie to dotarło, szczególnie na zbliżeniach. W realu jest to bardziej stonowane ale wniosek z tego taki, że powinienem to zrobić jeszcze delikatniej aby i na fotkach było OK.piotr dmitruk pisze:Artur, zawsze z przyjemnością patrzę na Twoje modele.
Jeśli miałbym coś wytknąć, to w stosunku do ogólnego stanu samolotu, dysonans stanowią duże zacieki z zawiasów steru kierunku i na zbiornikach.
Zdecydowanie. Szkoda, że mieli problemy z dźwiękiem na pierwszej płycie, jest tam parę perełek...Arkady72 pisze: Bo to bardzo "energetyczny" utwór przyznasz?