Moderator: Arkady72
Twoja opinia jest w sumie i tak bezwartościowa, więc czekam na "ajabymy"tankmania pisze:Dobrze, że już jesteś w domu bo tęskniłem za galeriami.![]()
Hurri zajebiszczy, ale mam w nim dużo sukcesu bo głosowałem za cieniami na płótnie co mu uroku dodaje bezapelacyjnie. Właściwie to bym sobie chętnie cały sukces przypisał.
Myslałem, że jak pilot hamuje to z tyłu zapala się czerwone jak STOP. Następnym razem postaram się studiować plany przynajmniej rok...JBZ pisze:Straszną rzecz widzę-tylne światło pozycyjne ma małoprawidłowy kolor.
No i nie wiem czy BSP czy BSNP? W każdym razie Twoja asekurancka ała też obiektywnie nie stanowi większej wartosci... Warto zapamiętaćOpinia o pozostałej części modelu (od kołpaka śmigła do w/w światła) jak zwykle.
Plastik odcięty od reszty z pudełka. Ułamany w podróży ale na szczęscie nie zniszczony.Daniel ice Gronowski pisze:- wiatrochron - to też blaszka z folijką?
Maluję najpierw ramę oszklenia, lecz wczesniej długo zastanawiam się jaki efekt chcę osiągnąć, co zawsze wiąże się z analizą przyczyn powstania określonego wizerunku w całości i w szczegółach. Potem dobieram do realizacji odpowiednie środki. Odpowiednie do celu, ale i do moich preferencji i umiejętności. Wprowadzając je w życie staram się kontrolować narastające efekty tak, by różne zdarzenia plastyczne zgrywały się w całość z ogólnym wyglądem nie wprowadzając efektu dysharmonii i co za tym idzie absurdu. Potem pomalowaną ramę podklejam folijką, obcinam nadmiar żyletką. Folijka z paczki fajek. Ot zwyczajne umysłowe pierdnięcie przez model...Daniel ice Gronowski pisze:- napisz w skrócie jak to robisz (malujesz ramę oszklenia, podklejasz folijką, obcinasz nadmiar, formujesz na plastikowym oszkleniu?) bo wygląda jak prawdziwa szklarnia.
Jakis Canon 60mm stałka Makro, trzymam w szafce na dolnej półce raczejDaniel ice Gronowski pisze:obiektyw to jakiś z wyższej półki masz?
Wskazane byłoby przystąpienie do egzaminu z historii samolotaArkady72 pisze:Następnym razem postaram się studiować plany przynajmniej rok...
Się tak bardzo podoba że się nie podoba.Arkady72 pisze:No i nie wiem czy BSP czy BSNP?