Moderator: Arkady72
Szczególnie z 25 lat temu nad Świnoujściem lub Oksywiem. Ałałów o wykonaniu modelu pisać nie będę bo wiadmo.Arkady72 pisze:Z dwoma Kormoranami wygląda niebezpiecznie:
"kopiuj ,wklej"JBZ pisze:Arkady72 pisze: Ałałów o wykonaniu modelu pisać nie będę bo wiadmo.
Ty zrobisz w takim malowaniuTHOMAS 69 pisze: Natomiast szkoda ze nie w malowaniu z PUSTYNNEJ BURZY czy ARABII SAUDYJSKIEJ .
No tak tylko to jeszcze to troszkę potrwa zanim ruszę ten temat ,zbieram jeszcze dodatkiArkady72 pisze:Ty zrobisz w takim malowaniuTHOMAS 69 pisze: Natomiast szkoda ze nie w malowaniu z PUSTYNNEJ BURZY czy ARABII SAUDYJSKIEJ .to się wyrówna.
Nad Świnoujściem byłoby to marnotrawstwo pieniędzy niemieckiego podatnika raczej.JBZ pisze:Szczególnie z 25 lat temu nad Świnoujściem lub Oksywiem.Arkady72 pisze:Z dwoma Kormoranami wygląda niebezpiecznie:
Czyli mogę się brać za F-117? Czy lepiej Spitfire z czarnym skrzydłem na spodzie?Bercik pisze:Świetnie wycieniowany ten najciemniejszy kolor!
Czarnego Wellingtona co się wygadałeś, że kupiłeś.Arkady72 pisze:Czyli mogę się brać za F-117? Czy lepiej Spitfire z czarnym skrzydłem na spodzie?Bercik pisze:Świetnie wycieniowany ten najciemniejszy kolor!