No właśnie, jeszcze mnie w klatce kłuje jak sobie przypomnę... Szkoda że RB nie wypuściło detali do MiGa, ich toczone lufy są chyba o połowę tańsze niż Mastera.Robert O. pisze:fajne zacieki
OCP też fajowe tylko kurwa ta cena
[W] MiG-21MF, Eduard 1:48
Moderator: Arcturus
Re: [W] MiG-21MF, Eduard 1:48
Mam nadzieję. Zestawowy niestety był nie do użycia, to co widać na zdjęciu to już i tak stan po kilku próbach prostowania. Zastanawiałem się czy nie robić z igieł, no ale jest tam stożkowaty odcinek, który i tak trzeba by z jakiegoś plastiku sztukować. A taka klejona na styk z kilku kawałków rurka łamałaby się od samego patrzenia.Robert O. pisze:ale po sklejeniu bedzie rewelacyjne
Jaki kolor dałeś do wnęk podwozia, bo na interior green jak sugeruje edzio to nie wygląda.
Kolor dobierałem na oko - co zdjęcie MiGa, to inne malowanie tych okolic. Nie mając papierów na ten konkretny egzemplarz użyłem IJN cockpit green (XF-71), bo był na składzie...Daniel ice Gronowski pisze:Jaki kolor dałeś do wnęk podwozia, bo na interior green jak sugeruje edzio to nie wygląda.
Mam ten kolor to też dam, dzięki.
Postawiłem gada na nogi. Powoli montuję drobnicę, coś tam drapię, coś brudzę, kompletuję podwieszenia. 

Fajny jest. Ciekawe malowanie.
Dzięki. To malowanie jest świetne i nie oklepane. Co zresztą ciekawe, bo "pudełkowe". Ale jeszcze nie widziałem w sieci zrobionego w tym wariancieSiara pisze:Fajny jest. Ciekawe malowanie.
Kiedyś chciałem sobie zrobić kolekcję "samych ze szczękami", ale mi przeszło
Będziesz jeszcze uginał gumy?
Będziesz jeszcze uginał gumy?