Dzięki za miłe słowa.
Arkady72 pisze:Pozytywne wrażenia jak najbardziej. Świetnie odwzorowałeś kolor kokpitu, fajnie wygląda uzbrojenie. Interesująco zużyte powierzchnie nieco kontrastują ze sterylnymi kalkomaniami ale to trudna sprawa , żeby było inaczej. Jedyny minus jak dla mnie to to, że model nie wygląda na zdjęciach matowo. Fotel nie pomalowany?
Kalki brudziłem, zarówno washem, jak i mgiełką z Smoke - ale ja boję się przedobrzyć, i te moje starania są słabo widoczne. Co do matu to faktycznie, na tych zdjęciach nadmiernie się świeci. Zaaplikuję mu mat, bo to kilka minut roboty. Swoją drogą wydawało mi się, że współczesne samoloty są bardziej błyszczące, ale to pewnie tylko moje odczucie, pewnie nie ma reguł. Fotel jak najbardziej malowany

Widać za mało go usyfiłem i wygląda za sterylnie.
tankmania pisze:Mnie najbardziej frapuje jak to się stało, że robiłeś MFa i wyszedł SM.
Ogólnie pozytywnie, ale ja bym jeszcze go widział bardziej 3D. Myslę, że jak się rozkręcisz to będzie dobrze.

Mnie też zaskoczyła dzisiaj ta przemiana - musiałem sczytać z instrukcji, co to za egzemplarz, i wtedy zauważyłem to SM

Niniejszym wyznaczyłem nowy, ciężko do pobicia poziom frajdolarstwa - nie wiedzieć, jakiej maszyny buduje się model

A w głębsze 3d będę starał się iść już w kolejnym modelu.