Po co, to wiem, tylko chodziło mi o techniczną stronę. DziękiDaniel ice Gronowski pisze:Imitacja ugięcia materiału psikana mocno rozcieńczonym RLM66.
[W] Lysander po Polsku |Eduard, 1/48|
Moderator: Ajs
Re: [W] Lysander po Polsku |Eduard, 1/48|
pozdrawiam
Mirek
Mirek
Ostatnia wrzuta przed finałem...Domaskowałem wczoraj te żebra i dzisiaj psiknąłem RLM66. Wyszło tak

Mam nadzieję, że nie wyszło zbyt nachalnie?

Mam nadzieję, że nie wyszło zbyt nachalnie?
-
Przemek Szymczyk
Bardzo ładnie wyszło - merytorycznie się nie wypowiadam, w me gusta trafia 
OK wyszło. Gązo ma racje że preshading zło. To co zrobiłeś jest lepsze.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
To się najebałeś z tymi paseczkami, fajna robota prawda?Daniel ice Gronowski pisze:Domaskowałem wczoraj te żebra
Ledwie nieznacznie wg mnie. Generalnie już widzę oczyma wyobraźni jak w galerii rozpalasz moje zmysłyDaniel ice Gronowski pisze:Mam nadzieję, że nie wyszło zbyt nachalnie?
A poważniej, da się w tym modelu wkleić gotowe skrzydła tak na koniec i tip top?
Pytam ze względów logistycznych.
Dziękuje Wujowie!
Artur jak widzisz można dokleić skrzydła na końcu, co jest wg mnie wskazane, by łatwiej operować modelem przy malunkach i brudzeniu, a w Twoim przypadku transporcie. Możesz go pakować
Ps. Maskowanie żeber to jakaś zjebioza. Z 4-5 roboczogodzin poszło.się jebać, a na modelworku i tak napiszą, że to nie realne
Artur jak widzisz można dokleić skrzydła na końcu, co jest wg mnie wskazane, by łatwiej operować modelem przy malunkach i brudzeniu, a w Twoim przypadku transporcie. Możesz go pakować
Ps. Maskowanie żeber to jakaś zjebioza. Z 4-5 roboczogodzin poszło.się jebać, a na modelworku i tak napiszą, że to nie realne
A malowania 10 minut na maxaDaniel ice Gronowski pisze:Ps. Maskowanie żeber to jakaś zjebioza. Z 4-5 roboczogodzin poszło.się jebać, a na modelworku i tak napiszą, że to nie realne
Czy dobrze widzę że zlepiłeś osłonę kabiny w jedną jedność?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
To pytanie jest podchwytliwe?