Zagadka
-
Marcin Prus
Re: Zagadka
Jak Wy to odróżniacie? Te trzy na dole to na pewno nie bo to Jak-15 albo 17 chyba. 23 był srebrny raczej więc odpada.
Ale filmik fajny
Ale filmik fajny
-
Jaho63
Panowie. To był raczej żart w stylu "kto by tam patrzył na sylwetki samolotów". Ale teraz to już sami mnie zaciekawiliście. Ja myślałem, że tam jest 7 sylwetek, wszystko Jak-3. Bo choć z dalszego ujęcia nie widać zbyt dokładnie i można ujrzeć nawet odrzutowce, to na zbliżeniu widać 5 sylwetek Jaka-3, więc pewnie i te dwa ostatnie to ten typ. 
Hesus, ja tam nie widziałem żadnych samolotów. Nie mówiąc juz o tym, że ja bym jaka od innego zwierza nie odróżnił. Napisałem 3 bo mi tak z cennika tych panien wychodziło.
Ja naliczyłem 7 szt. To chyba szczęśliwa liczba
Niekoniecznie, np. jak masz tyle milionów długu.mac eyka pisze:Ja naliczyłem 7 szt. To chyba szczęśliwa liczba
Ale patrząc na całą spraw realne.
Lodzik w klopie za 300 baksów to wieje lekkim SF.
Bo za tyle to można mieć niezły numerek w dowolnej agenturze.
Realnie to za 8 dyszek masz numerki do końca życia, dodatkowo co jest nie bez znaczenia, ugotowany obiad.mac eyka pisze:Ale patrząc na całą spraw realne.
I gratisowo dorzuconą dziurę w brzuchu wydłubaną żonkisiowym paluchem.tankmania pisze:Realnie to za 8 dyszek masz numerki do końca życia, dodatkowo co jest nie bez znaczenia, ugotowany obiad.
Podobno u Arabów to jest tak, że każdy chłop może mieć 4 żonki:
1. Do bara bara
2. Do tańca, opowiadania bajek i ogólnej radochy.
3. Do zarządzania domem, żonkami i coby obiadek był na czas
4. Do tego żebyś nie zapomniał, że masz żony. Znaczy się do biadolenie, zrzędzenia i taki tam małżeńskich uciech.
Wracając do początku tematu. Ten strzelał do Słowaków.

http://www.britmodeller.com/forums/inde ... =234932347

http://www.britmodeller.com/forums/inde ... =234932347
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.