Tablice rejestracyjne

Niegroźnie
Awatar użytkownika
Tomasz Mańkowski
Kontakt:

Re: Tablice rejestracyjne

Post autor: Tomasz Mańkowski »

Plik z tablicami jest już u Tytusa...

Obrazek
Obrazek
Marcin Prus

Post autor: Marcin Prus »

O! Ale szybko. Widzę, że Tank zmienił krój cyfr - teraz jest jeszcze lepiej. Ta dwurzędowa tablica nie jest mi potrzebna więc jeżeli Wy też jej do niczego nie potrzebujecie to nie ma co jej drukować.

Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim, którzy byli tak dobrzy i zechcieli załatwić dla mnie tą sprawę. Wielkie dzięki!!! Jeśli tylko i ja będę mógł Wam jakoś pomóc to zawsze możecie na mnie liczyć.
Jako, że w sprawach modelarskich chyba Wam się nie przydam to z wielką przyjemnością przekopię trawnik, odśnieżę schody, wyprowadzę psa albo umyję auto :).
tankmania

Post autor: tankmania »

Marcin Prus pisze:O! Ale szybko. Widzę, że Tank zmienił krój cyfr - teraz jest jeszcze lepiej.
To nie ja ino Tomasz zadbał. Skoro tak jest lepiej i pliki są już u Tytusa to uważam, że sprawa załatwiona i nic już nie kombinuję.
Awatar użytkownika
Tomasz Mańkowski
Kontakt:

Post autor: Tomasz Mańkowski »

tankmania pisze:
Marcin Prus pisze:O! Ale szybko. Widzę, że Tank zmienił krój cyfr - teraz jest jeszcze lepiej.
To nie ja ino Tomasz zadbał.
Nikt nic nie zmieniał ;)

Przecież chciałeś
Marcin Prus pisze:musi być stara czarna polska WXT 6415.
a to jest jednoznaczne określenie - a że koledze tyle już d..ę trułem o różne rejestracje do moich samochodzików, to zrobił sobie makro do Corela ( jak, nie wiem, nie znam się, ja tylko go wykorzystuję ) i po wyborze "tablice wz.76" wpisuje się żądany numer. Reszta "robi się sama" :)

Teraz wszystko w rękach ( łapkach? ) Tytusa... Niech no tylko wytrzeźwieje i się ogarnie ( bo on to jakąś grubszą "imprezę rodzinną" akurat miał / ma jeszcze ) i dusi drukarza...
Marcin Prus pisze: z wielką przyjemnością przekopię trawnik, odśnieżę schody, wyprowadzę psa albo umyję auto :).
To ja wybieram odśnieżenie psa lub przekopanie schodów :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
TYTUS

Post autor: TYTUS »

Już wytrzeźwiałem :D
Tak mi się przynajmniej wydaje.
Jutro podmienię pliki i czekamy na realizację.
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "
Marcin Prus

Post autor: Marcin Prus »

Tomasz Mańkowski pisze: To ja wybieram odśnieżenie psa lub przekopanie schodów :lol: :lol: :lol:
Służę. Kiedy i gdzie? ;)
TYTUS pisze:Już wytrzeźwiałem :D
Czyli wesele udane :) . Podbiłeś chociaż z jedno oko? :lol: :lol:
TYTUS pisze:Jutro podmienię pliki i czekamy na realizację.
Kiedy mogę się spodziewać finału?
Awatar użytkownika
TYTUS

Post autor: TYTUS »

Marcin Prus pisze:
TYTUS pisze:Już wytrzeźwiałem :D

Czyli wesele udane :) . Podbiłeś chociaż z jedno oko? :lol: :lol:
Wesele udane, aczkolwiek oka nie podbiłem ani jednego. Z racji tego, że impreza poważna, to gołą ręką bić nie wypada, a płot domu weselnego kamienno-stalowy, nie miałem gdzie zorganizować tradycyjnej weselnej sztachety. Skutkiem czego jest brak ofiar w ludziach :lol: Na zaistniałą niedogodność zwróciłem uwagę właścicielom, obiecali postawić w rogu sali stojak ze sztachetami ;)
Marcin Prus pisze: Kiedy mogę się spodziewać finału?
Koniec tego lub początek przyszłego tygodnia. W sprawie ceny, wysyłki i ośnieżania psów kontaktuj się z Tomkiem :D
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niskie stężenie”