Tablice rejestracyjne
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
-
Marcin Prus
Re: Tablice rejestracyjne
O! Ale szybko. Widzę, że Tank zmienił krój cyfr - teraz jest jeszcze lepiej. Ta dwurzędowa tablica nie jest mi potrzebna więc jeżeli Wy też jej do niczego nie potrzebujecie to nie ma co jej drukować.
Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim, którzy byli tak dobrzy i zechcieli załatwić dla mnie tą sprawę. Wielkie dzięki!!! Jeśli tylko i ja będę mógł Wam jakoś pomóc to zawsze możecie na mnie liczyć.
Jako, że w sprawach modelarskich chyba Wam się nie przydam to z wielką przyjemnością przekopię trawnik, odśnieżę schody, wyprowadzę psa albo umyję auto
.
Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim, którzy byli tak dobrzy i zechcieli załatwić dla mnie tą sprawę. Wielkie dzięki!!! Jeśli tylko i ja będę mógł Wam jakoś pomóc to zawsze możecie na mnie liczyć.
Jako, że w sprawach modelarskich chyba Wam się nie przydam to z wielką przyjemnością przekopię trawnik, odśnieżę schody, wyprowadzę psa albo umyję auto
To nie ja ino Tomasz zadbał. Skoro tak jest lepiej i pliki są już u Tytusa to uważam, że sprawa załatwiona i nic już nie kombinuję.Marcin Prus pisze:O! Ale szybko. Widzę, że Tank zmienił krój cyfr - teraz jest jeszcze lepiej.
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
Nikt nic nie zmieniałtankmania pisze:To nie ja ino Tomasz zadbał.Marcin Prus pisze:O! Ale szybko. Widzę, że Tank zmienił krój cyfr - teraz jest jeszcze lepiej.
Przecież chciałeś
a to jest jednoznaczne określenie - a że koledze tyle już d..ę trułem o różne rejestracje do moich samochodzików, to zrobił sobie makro do Corela ( jak, nie wiem, nie znam się, ja tylko go wykorzystuję ) i po wyborze "tablice wz.76" wpisuje się żądany numer. Reszta "robi się sama"Marcin Prus pisze:musi być stara czarna polska WXT 6415.
Teraz wszystko w rękach ( łapkach? ) Tytusa... Niech no tylko wytrzeźwieje i się ogarnie ( bo on to jakąś grubszą "imprezę rodzinną" akurat miał / ma jeszcze ) i dusi drukarza...
To ja wybieram odśnieżenie psa lub przekopanie schodówMarcin Prus pisze: z wielką przyjemnością przekopię trawnik, odśnieżę schody, wyprowadzę psa albo umyję auto.
Już wytrzeźwiałem
Tak mi się przynajmniej wydaje.
Jutro podmienię pliki i czekamy na realizację.
Jutro podmienię pliki i czekamy na realizację.
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "
-
Marcin Prus
Służę. Kiedy i gdzie?Tomasz Mańkowski pisze: To ja wybieram odśnieżenie psa lub przekopanie schodów![]()
![]()
Czyli wesele udaneTYTUS pisze:Już wytrzeźwiałem![]()
Kiedy mogę się spodziewać finału?TYTUS pisze:Jutro podmienię pliki i czekamy na realizację.
Wesele udane, aczkolwiek oka nie podbiłem ani jednego. Z racji tego, że impreza poważna, to gołą ręką bić nie wypada, a płot domu weselnego kamienno-stalowy, nie miałem gdzie zorganizować tradycyjnej weselnej sztachety. Skutkiem czego jest brak ofiar w ludziachMarcin Prus pisze:
TYTUS pisze:Już wytrzeźwiałem
Czyli wesele udane. Podbiłeś chociaż z jedno oko?
![]()
![]()
Koniec tego lub początek przyszłego tygodnia. W sprawie ceny, wysyłki i ośnieżania psów kontaktuj się z TomkiemMarcin Prus pisze: Kiedy mogę się spodziewać finału?
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "