oczywiście, przecież kadzy ma w sobie pokłady miłości i romantyzmu:Kuba pisze:W porządku facet tylko dla reżimu podłego pracuje. Da się dogadać

oczywiście, przecież kadzy ma w sobie pokłady miłości i romantyzmu:Kuba pisze:W porządku facet tylko dla reżimu podłego pracuje. Da się dogadać

To jest nas czy szt.TYTUS pisze:Dlaczego tylko +1? Liczyłem na +20 standardowo.Slash2 pisze: +1
Czakowi żaden mecenas nie dorównatankmania pisze:Bez rąk i nóg nawet Czak Noris byłby spoko.![]()
tankmania pisze:Wic polega na tym żeby być spoko czy się ma pistolet przy sobie, czy zostawiło w nakastliku.
Jeszcze na zagramanicznym forum z aero w nazwie o nowościach pisuje w zagramanicznym języku. Znaczy światowy jest.KFS-miniatures pisze:Administrator forum PWM.
..ale w recenzjach gazet marudzi, ze żartów nie rozumie i go nie śmiesząJBZ pisze:o nowościach pisuje w zagramanicznym języku.
Noż, kurde - nie rób takich jaj! Już chciałem na google lecieć, żeby sprawdzić kto to jest i czy znam gościa, żeby potem jakiego bana nie dostać.KFS-miniatures pisze:
a ja chciałem jedynie napisać, że Michał Sindera to ..Administrator forum PWM.
Pisałem, ludzi nie poznasz jak z nimi dwa piwa wypijesz. Wtedy każdy jest fajny, ale jak czuje nad tobą przewagę to większość jest mniej fajna.Czarny pisze:Wiecie, jak kopaliśmy wał w Będzinie to się Michał u mnie pojawił. Pogadaliśmy trochę pokazałem co kopiemy ba nawet do proboszcza zaprowadziłem pokazać jakie ma ładne.... drzwi pancerne w piwnicy, ale na PWMie chłopu odpierdala, włącza mu się syndrom kapo który wszystkich chce powysyłać do karceru.