Żyd, Żyda, Austryjakiem pogania

Niegroźnie
Jaho63

Re: Żyd, Żyda, Austryjakiem pogania

Post autor: Jaho63 »

Pierwsze napisałem, że gdybym Cię nie znał, pomyślałbym o ADHD. Czytaj spokojnie.
Z Traczykiem próbujesz się wpisać w nurt yebania gostka, ale wychodzi Ci to beznadziejnie. Mnie tak już nie chodzi o jego Spita, bo w sumie podoba mi się, ale uznaję swoje ograniczenia w percepcji tych wszystkich niuansów artystycznych. Jasne, widziałem lepiej wymalowane modele, ale jak piszesz, że te jest totalnie zyebane bo nie ma naciapciane od opon... Bo Ty wiesz, że ten (a może każden) Spit z tego okresu (nawet taki co to pierwsze lądowanie po fabryce zaliczył) MUSI BYĆ UJEBANY JAK TEN SPIT XII Z KOŃCA WOJNY...
A z resztą szkoda gadać. Podejrzewam, że sam wiesz o co chodzi. Ale jedziesz nosorożcem, bo Cie Traczyk wkurwił.
Napisałem tylko z życzliwości, bo bywa normalnie gadasz, a tam normalnie sraczysz bez sensu.
Czarny

Re: Żyd, Żyda, Austryjakiem pogania

Post autor: Czarny »

Mi ten model sie podobal do poki nie obejzalem zdjec spodu na zblizeniach. Przyznaje ze nie spodobalo mi sie zachowanie Czarta wobec "innego modelarza ktory pokazal model spita na innym forum". To bylo eksyra. Nieeleganckie. Moja wypowiedz jednak nie miala na celu atak na Czarta ale podanie mojej opinii o modelu. Uwazam go za swietnie zdetalowany I kiepsko pomalowany. Liczylem ze po dwoch latach bdrobiazgowej budowy Czart poswieci chwile na zajecie sie odpowiednim odtworzeniem sladow eksplatacjia, a tu dupa. W tym temacie najbardziej rrazi spod I to podnioslem. W zamian zostalem zaatakowany za to, ze ostatnio czesciej udzielam sie tu niz na nPWMie, chociaz w zaden sposob jego maszyny tu nie komentowalem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niskie stężenie”