A jak dałem tego:

To było OK.

nieco bardziej podkurwiony SKAYRAIDER pisze: głupich nie sieją, sami się rodzą.
myślałem ze jesteś tylko głupi, ale ty jesteś bardzo głupi i do tego niewychowany.
tyfus to tyfus !
No właśnie, a szafa stoi i czeka...Tomek pisze:Slash, jak nie umiesz rozcieńczyć lakieru to weź sobie załóż temat o tym jak nie umiesz i tam Ci poradzą a nie rozmydlasz wątek niedobrego prezesa.
Tak zły obrazek zassałem. Ale odpowiedziałeś w trakcie korekty. Ja dałem właśnie levellinga i myślałem, że to dlatego, ale być może to było tylko złe rozcieńczenie.Slash pisze:Janusz podstępnie zmieniłeś obrazki
Umiesz to udowodnić? Że się wyżywał, że definiował pojedyncze osoby, lub jakąś grupę jako wrogów?tankmania pisze: Grzegorz ma rację w wielu kwestiach, ale jak pokazała przeszłość to tylko czcze słowa, bo sam się wyżywał w galeriach ludzi których publicznie definiował jako wrogów.
.
Pisałem już. Jak załatwisz z administracją PWM żeby udostępniła usunięte posty to udowodnię. Jeżeli nie to mam kilku świadków którzy pamiętają jak np. "bezimiennie" jeździłeś po Kamilowym Jaku, uprzednio deklarując go jako wroga.Grzegorz2107 pisze: Czy kolejne puste słowa, kłamstwa i oszczerstwa tankmanii?