Lattttoooo Lattttoooo wszędzie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: Lattttoooo Lattttoooo wszędzie
rafał, taniej bedzie w pabie irlandia na bieżanowie nowym. jak ma byc w promieniu splunięcia od kazimierza, to wielkiego wyboru nie ma, a w zasadzie wielkiej konkurencji, cenowej. no chyba ze w od zmierzchu do świtu podają piwo:>
OK ja jeszcze zdążę po Wawelu poszaleć z bąblami w aquaprku to może szybko zasną i kobiałka odpocznie.
Titanic tfu Mauretania mi pasuje. Będzie bujać jak w drugim domu, potem pewnie mocniej. Dobrze wybrałeś.
Titanic tfu Mauretania mi pasuje. Będzie bujać jak w drugim domu, potem pewnie mocniej. Dobrze wybrałeś.
Nie tak głośno kurde...KFS-miniatures pisze:praca w klimatyzowanym pomieszczeniu z minimalną ilością języka polskiego. innymi słowy- luksus
Ja nie pamiętam bo żonę z butelkami wysyłałem, sam się wstydziłem. Wstydziłem się też chodzić w koralach z papieru toaletowego i kupować 20 paczek waty w aptece.Arkady72 pisze: Kuźwa w dzieciństwie Komuna żądała w punktach skupu buteleki bez łabądków, pamiętacie?
Cholera ja też.Bercik pisze:Bardzo żałuję, że się minęliśmy, Artur
Raz się żyje, też przybędziesz?marder pisze:Na barce chcecie się bawić?...raczej nie tanio, choć urokliwie, no i do tramwaju blisko...
20:00 pi razy drzwi zaklepane.
No fakt Kamil, wobec powyższego to chyba najlepszy wybór.
Co do tego bujania Arkady, to raczej bym na to nie liczył, krypa ciężka, przy brzegu stoi, no i w końcu to nie mała łódka

Co do tego bujania Arkady, to raczej bym na to nie liczył, krypa ciężka, przy brzegu stoi, no i w końcu to nie mała łódka
Wiesz...i Kamil też wie...ja się wpraszać nie lubię, ale jak mnie zaprosicie...to kto wieArkady72 pisze: Raz się żyje, też przybędziesz?
Mówisz?
...no to może się pojawię, ciekaw sław jakie będą się bawić na tej krypie
...no to może się pojawię, ciekaw sław jakie będą się bawić na tej krypie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
.najwyżej psami cie poszczujemy. ja co prawda psa nie mam, ale od pawła pożyczę..
bajdełej, paweł, może byś się zwlókł też, czy to twoja kolej na niepicie?
bajdełej, paweł, może byś się zwlókł też, czy to twoja kolej na niepicie?
Jutro mam dyżur, trzeba było się wstrzymać do poniedziałku.
- KFS-miniatures
- Kontakt: