Ale fajnie:)el Rozito pisze:... Sie spotkajmy, napijmy, zajarajmy i pogadajmy. Bytom będzie okazją.
I tu tez fajnie:)KFS-miniatures pisze:o tak, bytom.. własnie, zielarza trzeba spytac jak tam noclegi i czy trzyma rękę na pulsie!
Ale fajnie:)el Rozito pisze:... Sie spotkajmy, napijmy, zajarajmy i pogadajmy. Bytom będzie okazją.
I tu tez fajnie:)KFS-miniatures pisze:o tak, bytom.. własnie, zielarza trzeba spytac jak tam noclegi i czy trzyma rękę na pulsie!
Rozumiem, ze piwka sie nie napijemy?Arkady72 pisze:Szkoda, że Bytom przesunięty na marzec, biednemu zawsze wiatr w oczy...
Wg najnowszej rozpiski 28 lutego będę wracał do tyry niestety... a już zacząłem planować przyjazd z Jackiem...Siara pisze:Rozumiem, ze piwka sie nie napijemy?Arkady72 pisze:Szkoda, że Bytom przesunięty na marzec, biednemu zawsze wiatr w oczy...
Ja też przegapie znów Bytum. 25 II lece pokopać.Arkady72 pisze:Wg najnowszej rozpiski 28 lutego będę wracał do tyry niestety... a już zacząłem planować przyjazd z Jackiem...Siara pisze:Rozumiem, ze piwka sie nie napijemy?Arkady72 pisze:Szkoda, że Bytom przesunięty na marzec, biednemu zawsze wiatr w oczy...