Su 34 Italeri 1:72
Moderator: Robert O.
Re: Su 34 Italeri 1:72
Mi się bardzo, bardzo podoba.
-
Marcin Prus
Czemu on tak wyblakł? W porównaniu do zdjęć przy sztucznym świetle to teraz kolory są bardzo blade.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
nowłasnie, wyglada ak by cos ze zdjeciami było nie tak. dlatego boję sie oceniac. co do łosza, t jakis taki ierównomierny. na kadłubie wyraźne linie, na skrzydłach zanikają.
niby wszystko zgodnie ze sztuką, a jednak czegos brakuje. moze po prostu lepszych fotogramów?
niby wszystko zgodnie ze sztuką, a jednak czegos brakuje. moze po prostu lepszych fotogramów?
-
Robert O.
Kamil nie bede go targał do roboty na lepsze zdjęcia bo sie boje cos upierdolic ,jak by jutro lepsza pogoda byla to na balkonie pstrykne ,łos nie równy bo i linie nierówne ,w niektorych mejscach robiłem kilka razy i tak sie wycierał i poprawiłem miekkim ołówkiem.Powiedz lepiej co dalej ,bo chce go juz skonczyc 
To chyba tylko kwestia fotek jednak. Żeby przejaśnienia nie zniknęły pod washem ja je robię na początku bardzo przesadnie.tankmania pisze:Potwierdziło mi to, że chyba jestem przeciwnikiem łosza, a w szczególności na samolotach. Dla mnie to krok w tył jednak, uciekły przejasnienia i kolory robią się jakby "szarobure".
Filtry moim zdaniem duzo lepiej się prezentują.
Jak się dobrze utrafi to na koniec wychodzą w sam raz a jak nie to można jeszcze zrobić postrozjaśnienie
Ja nie Kamil ale zrób jakieś zacieki pod silnikami, przy usterzeniu i wystarczy chyba. Zresztą już jest fajny.Robert O. pisze:Kamil nie bede go targał do roboty na lepsze zdjęcia bo sie boje cos upierdolic ,jak by jutro lepsza pogoda byla to na balkonie pstrykne ,łos nie równy bo i linie nierówne ,w niektorych mejscach robiłem kilka razy i tak sie wycierał i poprawiłem miekkim ołówkiem.Powiedz lepiej co dalej ,bo chce go juz skonczyc
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Arkady72 pisze:zrób jakieś zacieki pod silnikami, przy usterzeniu i wystarczy chyba. Zresztą już jest fajny.
-
Robert O.
zacieki pedalskim specyfikiem AK i Migowym do łosza ,foty słąbe ale chcialem pokazac jak to wygląda i chyba na tyle przykleje prezenty pod pylony i finito

- KFS-miniatures
- Kontakt:
spód fajny, góra jako słabiej wygląda.