Siara, mam ci podać mój adres?
Nie chodzi mi o to co Kamil z tego wystrugał, ale o odbiór wizualny pracy. Ten mi sie nie podoba. Jest to moje prywatne zdani ten ten temat.
żydowski vautour szajsefikszyn 1/48
Re: żydowski vautour szajsefikszyn 1/48
Na co mi Twoj adres?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Nie chce, wczoraj pil i dzisiaj jest chory.

Proponowałeś mi żeby staną w szranki z modelem KFSa. Ja tego "cuda " na stanie nie mam....
A- o to chodzilo. Bardzo zakamuflowane. Ja nie jestem sw. Mikolaj. Myslalem, ze skoro tak pojechales, to blysniesz czyms lepszym. Zreszta ja nigdy nie krytykuje, zanim nie jestem pewny, ze potrafie tak samo, lub lepiej.
Wiesz jestesmy w gronie ludzi którzy wiedzą w którą stroną trzyma się areograf więc mysle, że słowo krytyki nikogo tu nie zaboli. Zauważ iz napisałem że jest to jedna z jangorszych prac jakie ostatnio poczynił a nie że zje%$# ten model.
tak Św, Mikołaju.... nie byłem do końca grzeczny w tym roku....
tak Św, Mikołaju.... nie byłem do końca grzeczny w tym roku....
- KFS-miniatures
- Kontakt:
ale chyba nie aż tak, zeby model jak ten musiec robic?Czarny pisze:nie byłem do końca grzeczny w tym roku....
Łooo cłopie to coś ty robił jak to za karę
Mikołaj przyniósł mi Strykera NBCRV. Jutro składam grant i mam nadzieję wreszcie wrocic do modelarskiego zycia.
Mikołaj przyniósł mi Strykera NBCRV. Jutro składam grant i mam nadzieję wreszcie wrocic do modelarskiego zycia.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
nie chcesz wiedzieć..Czarny pisze:Łooo cłopie to coś ty robił jak to za karę