Lattttoooo Lattttoooo wszędzie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: Lattttoooo Lattttoooo wszędzie
a zasadniczo chodzi mi o to, czy szukac jakiejs knajpy (knajp nie lubie, bo tam nawet wode rozcienczają), czy zaproponowac stolik szachowy na skałce.. bo strefa kibica na błoniach to juz chyba zamknieta, prawda?
Zawsze można zrobić nowy wątek z ankietą.KFS-miniatures pisze:a zasadniczo chodzi mi o to, czy szukac jakiejs knajpy (knajp nie lubie, bo tam nawet wode rozcienczają), czy zaproponowac stolik szachowy na skałce.. bo strefa kibica na błoniach to juz chyba zamknieta, prawda?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
a to shivadoga poprosić będzie trzeba. on nawet zaproponuje najlepszą lokalizacjętankmania pisze:Zawsze można zrobić nowy wątek z ankietą.
A propos, na TVN leci film o moderatorach.
Stolik szachowy na skałce brzmi perwersyjnie. Pójdźmy jednak do knajpy, najlepiej blisko Stradomskiej a wódzie jak knajpa dobra otworzą przy nas. Pewnie też lubisz ten dźwięk pękającego łabądka?KFS-miniatures pisze:a zasadniczo chodzi mi o to, czy szukac jakiejs knajpy (knajp nie lubie, bo tam nawet wode rozcienczają), czy zaproponowac stolik szachowy na skałce.. bo strefa kibica na błoniach to juz chyba zamknieta, prawda?
Kuźwa w dzieciństwie Komuna żądała w punktach skupu buteleki bez łabądków, pamiętacie? Często miałem przez to poharatne palce. A najbardziej sobie poharatałem ręce oczyszczając żyletką tego "lepszego" Łosia w 1/144. Już wtedy głupi chciałem być dobry...
Kamil knajpa zdecydowanie, ja chce do ludzi, wiesz co mnie czeka niedługo.
A może widzowie zaproponują coś
TVN kłamie.tankmania pisze:A propos, na TVN leci film o moderatorach.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
anna maria wesołowska?tankmania pisze:A propos, na TVN leci film o moderatorach.
praca w klimatyzowanym pomieszczeniu z minimalną ilością języka polskiego. innymi słowy- luksusArkady72 pisze:ja chce do ludzi, wiesz co mnie czeka niedługo.
proponuję:
http://mauretania.biz/
UWAGA- chuje mają jakąs muzyczkę na stronie, wiec wyłącz głośniki.
co do godziny- ja to nawet po20 bym proponował, gdyż albowiem pogoda nas nie rozpieszcza..
-
Robert O.
Stary jestem to co mam nie pamiętacArkady72 pisze: Kuźwa w dzieciństwie Komuna żądała w punktach skupu buteleki bez łabądków, pamiętacie?
Ostatnio zmieniony czw 05 lip 2012, 22:25 przez Robert O., łącznie zmieniany 2 razy.
Na barce chcecie się bawić?...raczej nie tanio, choć urokliwie, no i do tramwaju blisko...