swoimi im średnią zawyżasz.. :>Siara pisze:Sa, to prawda, ale jak policzysz ile ich jest, to wyjdzie, ze tez sa 3 posty na dzien- jezeli wogole.
uważajcie na pwm, shivadog ma pms
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: uważajcie na pwm, shivadog ma pms
-
Jaho63
Moim zdaniem Kamil ma nierzadko rację, problem jest w tym, że lubi w dyskusji od razu tak dopierdolić, coby gościowi zwieracze puściły. I tutaj staje się łatwą ofiarą. Bo niemal z każdej takiej dyskusji można bez kłopotu wykazać mu łamanie regulaminu forum.
A z tej konkretnej napierdalanki (zmęczyłem i przeczytałem) wyciągnam kilka wniosków:
1 - Facet od tych hujastych pojazdów faktycznie zasługiwał na kubeł zimnej wody.
2 - Kamil faktycznie zaczepliwje "odpowiedział" Jerzemu na jego sugestię spokojniejszej dyskusji ("co mnie obchodzi Twoje zdanie moderatorze").
3 - Jerzy faktycznie przehisteryzował w reakcji na powyższą odpowiedź Kamila.
Z tego co tutaj mówicie można z kolei wyciągnąć jeden wniosek:
Jeżeli gość jest dobrym modelarzem, to z racji bycia na forum modelarskim, ma prawo być bucem pierdolonym i traktować wszystkich jak ścierwa?
A z tej konkretnej napierdalanki (zmęczyłem i przeczytałem) wyciągnam kilka wniosków:
1 - Facet od tych hujastych pojazdów faktycznie zasługiwał na kubeł zimnej wody.
2 - Kamil faktycznie zaczepliwje "odpowiedział" Jerzemu na jego sugestię spokojniejszej dyskusji ("co mnie obchodzi Twoje zdanie moderatorze").
3 - Jerzy faktycznie przehisteryzował w reakcji na powyższą odpowiedź Kamila.
Z tego co tutaj mówicie można z kolei wyciągnąć jeden wniosek:
Jeżeli gość jest dobrym modelarzem, to z racji bycia na forum modelarskim, ma prawo być bucem pierdolonym i traktować wszystkich jak ścierwa?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
otóz nie można.Jaho63 pisze:można bez kłopotu wykazać mu łamanie regulaminu forum
-
Jaho63
Kamil, nie piszę tego żeby nie wiem, się dopierdalać.
Ale jak w regulminie jest, że "ny wolno dojebywać drugiemu userowi i personalnie go gwałcić" - to w Twoim wypadku jest dość łatwo to wykazać.
Ale, spoks, ja tylko napisałem jak ja to widzę.
Ale jak w regulminie jest, że "ny wolno dojebywać drugiemu userowi i personalnie go gwałcić" - to w Twoim wypadku jest dość łatwo to wykazać.
Ale, spoks, ja tylko napisałem jak ja to widzę.
Otóż to, mi też tak czasem robi, czy zatem można stwierdzić, że potraktował wyjątkowo Jerzego? Czy może Jerzy wyjątkowo sam siebie traktuje?Jaho63 pisze:problem jest w tym, że lubi w dyskusji od razu tak dopierdolić, coby gościowi zwieracze puściły.
No toś kurwa jak zwykle błysnął dedukcją...Jaho63 pisze: Z tego co tutaj mówicie można z kolei wyciągnąć jeden wniosek:
To sie nazywa ekstrawagancja. Ma prawo, bo jest dobry, a zadne leszcze nie beda mu podskakiwaly. Ma kaprys, to pomoze, ma kaprys to przygada. najgorzej, jak jakis odszczeknie, a nie ma bladego pojecia, wiec jest skarcony. A admini chca by takich szczyli traktowal powaznie i na rowni sobie, tuylko pytanie jest czy sa rowni jemu? Dziwne, ze do mnie nie napisal tak nigdy, ani do wiekszosci z nas tutaj zebranych. Powod? Wydedukujcie sobie.tankmania pisze:No toś kurwa jak zwykle błysnął dedukcją...Jaho63 pisze: Z tego co tutaj mówicie można z kolei wyciągnąć jeden wniosek:
-
Jaho63
Zakładając, że cała ta sytuacja potoczyłaby się odrobinę inaczej np. Jerzy by napisał tak:tankmania pisze:Otóż to, mi też tak czasem robi, czy zatem można stwierdzić, że potraktował wyjątkowo Jerzego? Czy może Jerzy wyjątkowo sam siebie traktuje?
1 - panowie może spokojniej
2 - Kamil skończ znowu z personalnymi wycieczkami do mnie bo cię wyłączę na cały dzień.
3 - Masz bana do końca dnia.
To byłaby to całkiem normalna reakcja moderatora, moim zdaniem (oczywiście przy tych tekstach jakie pisał Kamil).
Niestety to jak Jerzy zareagował obnaża jednak słabość i mieszanie osobistych odczuć do "pracy" moderatora.
A Ty jak zwykle personalnie jedziesz kutafonie.tankmania pisze:No toś kurwa jak zwykle błysnął dedukcją...
Siara, ekstrawagancję rozumiem i z resztą Kamil ma swoje różne widzimisię, które u innych by mnie wkurwiały.. Ale, z resztą ja po prostu jestem, "starym rewolucjonistą" i szanuję stare, dawne układy społeczne.
Tzn. Jak facet dobry to ludzie go szanują, nie musi się o ten szacunek upominać. Z resztą mało znacie takich ludzi, co to potrafią cuda czynić, ale nie robią z tego halo?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
na takiej amej zasadzie mógł bym tu i teraz dowieść, ze twój awatar jest jawnym gwałtem na moje jestestwo, dobre obyczaje, przekonania religijne i co tam jeszcze sobie wymyślę. to nie kłopot.Jaho63 pisze:Ale jak w regulminie jest, że "ny wolno dojebywać drugiemu userowi i personalnie go gwałcić" - to w Twoim wypadku jest dość łatwo to wykazać.
na tym własnie polega zabawa, ze 99% sytuacji, gdy zieloni sie do mnie przypierdalali miało uzasadnienie na zasadzie 'co prawda nie łamiesz regulaminu, ale my wiemy, ze masz takie intencje'. formalnie to zazwyczaj mogli mnie noskiem w dupe dziobnąc. typowym przykładem jest sytuacja, która tu omawiamy. dostałem bana, bo moderator stracił do mnie cierpliwość. równie dobrze mógł bynapisac, ze dostałem bana, bo on ma grype. tylko co to ma wspólnego z moim postepowaniem?
A ja ludzi szanuję za to, że szanują innych i mają dystans do siebie.Jaho63 pisze: Tzn. Jak facet dobry to ludzie go szanują, nie musi się o ten szacunek upominać. Z resztą mało znacie takich ludzi, co to potrafią cuda czynić, ale nie robią z tego halo?
Kamilowi łatka "złosliwca" przywarła dawno temu od takich co nie mieli dystansu do siebie i nie potrafili odróżnić żartu od zaczepki. Często ci sami ludzie traktowali innych szyderczo, ale widzieli tylko drzazgę u innych. Często chcieli wychowywać innych bo uważali, że sami są lepsi. Często mieli dużo do powiedzenia na czyjeś prace, a sami nie reprezentowali nic.
Więc łapali sarkazmy i wołali chóralnie, że Kamil to cham i wichrzyciel. A to była tylko reakcja, przyczyna i skutek.
Szkoda, że na PWM wszystko poszło w kosmos, szkoda, że forum redakcyjne jest ukryte. Tzn. szkoda dla mnie, bo dla wielu jest to na rękę. Jakby to ustawić chronologicznie to wyszła by dla niektórych ciekawa lekcja historii.
-
Jaho63
No, właśnie nie na tej samej zasadzie.KFS-miniatures pisze:na takiej amej zasadzie mógł bym tu i teraz dowieść, ze twój awatar jest jawnym
Tu musiałbyś udowadniać jak i czym Cię dotknąłem, a tam na uwagę Jerzego żeby mniej agresywnie pisać napisałeś mu, że ma się pier..lić (chyba że chcesz dokładny cytat?)?
Z resztą nie wierzę żebyś tego nie rozumiał. Poza tym ja nie jestem adwokatem PWMu, ani nikogo.