MIG-23M Trumpeter 1/48
Re: MIG-23M Trumpeter 1/48
Mam, wygląda naprawdę nieźle.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Fajnie, że niedługo ale malowania mam nadzieję, że będą ciekawsze niż to z box-artu.
Jak dla mnie MiG-23 może być w dowolnym malowaniu pod warunkiem że będzie to malowanie ze Słupska.Arkady72 pisze:Fajnie, że niedługo ale malowania mam nadzieję, że będą ciekawsze niż to z box-artu.
Pewnie do końca roku pojawi się jeszcze ML czyli najbardziej elegancki 23, który z wiadomych powodów zupełnie mnie nie interesuje.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Niby fajnie i szybko ale... to vacu odstrasza. Nie mogli tego odlać z przeźroczystej żywicy?
Jest fajnie.

Jest moc, widzi ktoś jakie numery boczne maja nasze? I oby stencile były po polskiemu...
Zrobisz trzeciego (albo czwartego)?Arkady72 pisze:Jest moc
Nie po naszemu.Arkady72 pisze:I oby stencile były po polskiemu...

Bardzo mi się podoba chińska wizja malowania szachownic na spodzie płata.