Bo z Węgrami bez rozgrzewki do picia nie ma co siadać...karolkonw pisze:Coś ta 109 szczęścia nie ma- chwila nieuwagi podczas wizyty bratanków i model został "oblatany" efekt tego był taki:
Bf 109 e 7 tamiya 1:48
Moderator: karolkonw
Re: Bf 109 e 7 tamiya 1:48
pozdrawiam
Mirek
Mirek
Zmiany poprawki cieniowanie - wiem że jest przesadzone ale tak chciałem, raz przesadzę i będę miał pkt odniesienia...
rozmyłem lekko linie podziału kamuflażu
prysnąłem i starłem resztki po żółtym pasie na kadłubie

rozmyłem lekko linie podziału kamuflażu
prysnąłem i starłem resztki po żółtym pasie na kadłubie
i kalki:

- KFS-miniatures
- Kontakt:
chyba mu służą te przygody, bo wygląda coraz ładniej
Przydaloby sie zgasic te kalki lekko. Swieca sie jak gwiazdka na niebie. Swoja droga to z lekka niemiaszki przesadzily z dekoracjami na tym egzemplarzu chyba.
Kamil - dzięki za miłe słowo 
Siara- taaa błyszczą sie jak cholera ale to fota zaraz po nałożeniu więc już teraz wyglądają inaczej, a fakt ilośc ozdobnikow spora
Siara- taaa błyszczą sie jak cholera ale to fota zaraz po nałożeniu więc już teraz wyglądają inaczej, a fakt ilośc ozdobnikow spora
Po zabiegach różnych, wash i pomadki tamayia (może się kiedyś naucze babrać czyms innym) + trochę olejnych plam (starałem się skopiować to co widać na zdjęciu ale słabo to wyszło)
zostały - wydechy (kupiłem za 7 zł QB) zmienić/poprawić antenę (pierwszy raz bawię się żyłką chyba jednak wolałem nić):

zostały - wydechy (kupiłem za 7 zł QB) zmienić/poprawić antenę (pierwszy raz bawię się żyłką chyba jednak wolałem nić):
Wyszło bajerancko. Szczerze pisząc to się nie zapowiadało na taki wypas... 
Czy bajerancko to nie wiem ale fakt nie zapowiadało się - zmieniłem źródło powietrza i nagle więcej możliwościtankmania pisze:Wyszło bajerancko. Szczerze pisząc to się nie zapowiadało na taki wypas...
Jeszcze tylko nauczyć się korzystać z pigmentów i wogole byłoby pięknie kiedys może Kamil zorganizuje szkolenia/korepetycje w Krakowie to wykupie pare godzin
Kamil lubi pigwówkę i nie ma się czemu dziwić bo mi też podeszła.karolkonw pisze:może Kamil zorganizuje szkolenia/korepetycje w Krakowie to wykupie pare godzin