1920

Krytyka, subiektywne doznania
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

1920

Post autor: KFS-miniatures »

taka sobie scenka. skala 1/48. forma i zawartośc w zaadniczej mierze determinowana przeznaczeniem - ma służyc za przyciągacz uwagi do kramiku ze szmelcem i darami lasu. czy jakoś tak..

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
grzegorz75

Re: 1920

Post autor: grzegorz75 »

Z jakim sosem polecasz ? Pomidorowym ostrym , czosnkowym czy majonezowym ? 8-)

Z tego wszystkiego to najbardziej mi się podziwia to peNdzelkiem z ręki na Fordzie .

Poddaję się dobrowolnie karze ..... :

Grzegorz , nie troluj.
tankmania

Post autor: tankmania »

Jak zobaczyłem plan ze szkicem i wstępną przymiarką to się załamałem. Ale wyszło nawet dobrze, a biorąc pod uwagę czas i założenie jest całkiem dobrze.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

grzegorz75 pisze:Z jakim sosem polecasz ? Pomidorowym ostrym , czosnkowym czy majonezowym ?
czosnkowy i 1000wysp
tankmania pisze:Jak zobaczyłem plan ze szkicem i wstępną przymiarką to się załamałem. Ale wyszło nawet dobrze, a biorąc pod uwagę czas i założenie jest całkiem dobrze.
prawdę mówiac mam podobny odbiór poszczególnych etapów. choć finał mnie nie zachwyca. z drugiej strony, też się nie wstydzę. jak bym sie wstydził, to bym nie pokazał efektu..
Awatar użytkownika
uki761

Post autor: uki761 »

Mi się podoba.
Siara

Post autor: Siara »

Droga wyglada jak droga- znaczy ma 2 wciecia i grzywe posrodku- znaczy jest dobrze. :twisted:
Awatar użytkownika
Daniel-Martola

Post autor: Daniel-Martola »

Fajne.
Daniel Lachman
Sklep Modelarski Martola
http://www.martola.pl
Awatar użytkownika
JBZ

Post autor: JBZ »

Siara pisze:Droga wyglada jak droga- znaczy ma 2 wciecia i grzywe posrodku- znaczy jest dobrze. :twisted:
Jak współczesna droga. Gdy zamiast trakcji spalinowej używano trakcji na kopytach grzywa mogła nie występować. Jestem z północy ale nie z dalekiej północy więc się nie czepiam a placek po warszawsku ogląda się całkiem symaptycznie.
Przy okazji, w panzer Fordzie było chyba lekko ciasno?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

JBZ pisze:Jak współczesna droga. Gdy zamiast trakcji spalinowej używano trakcji na kopytach grzywa mogła nie występować.
bingo. zresztą jao człowiek z lasu wiem jak wyglądają polne drogi. niemniej jednak droga bez irokeza wyglądała by smutno i nie pasowała by do tego, co ludzie sobie wyobrażają gdy się im powie 'droga wśród pól'.
JBZ pisze:Przy okazji, w panzer Fordzie było chyba lekko ciasno?
no pojazd dla karłów raczej..
Awatar użytkownika
Arkady72

Post autor: Arkady72 »

KFS-miniatures pisze: JBZ pisze:Przy okazji, w panzer Fordzie było chyba lekko ciasno?

no pojazd dla karłów raczej..
Być czołgistą to zaszczyt, nie być nim to szczęście. Generalnie miód. Brakuje mi tylko kolein - śladów po kołach na drodze.
Obrazek
"Oprócz kobiet i dzieci..."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gotowe do inspekcji”