czosnkowy i 1000wyspgrzegorz75 pisze:Z jakim sosem polecasz ? Pomidorowym ostrym , czosnkowym czy majonezowym ?
prawdę mówiac mam podobny odbiór poszczególnych etapów. choć finał mnie nie zachwyca. z drugiej strony, też się nie wstydzę. jak bym sie wstydził, to bym nie pokazał efektu..tankmania pisze:Jak zobaczyłem plan ze szkicem i wstępną przymiarką to się załamałem. Ale wyszło nawet dobrze, a biorąc pod uwagę czas i założenie jest całkiem dobrze.
Jak współczesna droga. Gdy zamiast trakcji spalinowej używano trakcji na kopytach grzywa mogła nie występować. Jestem z północy ale nie z dalekiej północy więc się nie czepiam a placek po warszawsku ogląda się całkiem symaptycznie.Siara pisze:Droga wyglada jak droga- znaczy ma 2 wciecia i grzywe posrodku- znaczy jest dobrze.
bingo. zresztą jao człowiek z lasu wiem jak wyglądają polne drogi. niemniej jednak droga bez irokeza wyglądała by smutno i nie pasowała by do tego, co ludzie sobie wyobrażają gdy się im powie 'droga wśród pól'.JBZ pisze:Jak współczesna droga. Gdy zamiast trakcji spalinowej używano trakcji na kopytach grzywa mogła nie występować.
no pojazd dla karłów raczej..JBZ pisze:Przy okazji, w panzer Fordzie było chyba lekko ciasno?
Być czołgistą to zaszczyt, nie być nim to szczęście. Generalnie miód. Brakuje mi tylko kolein - śladów po kołach na drodze.KFS-miniatures pisze: JBZ pisze:Przy okazji, w panzer Fordzie było chyba lekko ciasno?
no pojazd dla karłów raczej..