AK Weathering Magazine po polsku !!!
AK Weathering Magazine po polsku !!!
Wkrótce w sprzedaży - tylko przez sklepy modelarskie. Następne numery w przygotowaniu. Będzie okazja dostać w Bytomiu do kompletu autograf MIGa Jimeneza 

Re: AK Weathering Magazine po polsku !!!
Garbus Siary na gotowo?
A ile to ma kosztować?
A ile to ma kosztować?
Dostać....znaczy się darmo?Karaya pisze:Będzie okazja dostać w Bytomiu do kompletu autograf MIGa Jimeneza
- KFS-miniatures
- Kontakt:
pewnie tyle, ile napisano na okładceRobert P pisze:A ile to ma kosztować?
Kupię jak będzie już w sklepach.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
ja kupie, bo po tytułach artykułow na okładce wnosze, iż zawartośc moze byc interesująca nie koniecznie ze względu na opisywane techniki..:>
Przeglądałem w Grudziądzu na konkursie wersję anglojęzyczną i mi się bardzo podobała ta gazeta. Kolejny wydatek w Bytomiu się szykuje zatem.
nieco bardziej podkurwiony SKAYRAIDER pisze: głupich nie sieją, sami się rodzą.
myślałem ze jesteś tylko głupi, ale ty jesteś bardzo głupi i do tego niewychowany.
tyfus to tyfus !
Wiem - ciekawi Cię użyty translatorKFS-miniatures pisze:ja kupie, bo po tytułach artykułow na okładce wnosze, iż zawartośc moze byc interesująca nie koniecznie ze względu na opisywane techniki..:>
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Niech wszyscy wezmą na mnie poprawkę, że ja już trochę ślepawy jestemKFS-miniatures pisze:pewnie tyle, ile napisano na okładceRobert P pisze:A ile to ma kosztować?
Ktoś wie, gdzie to będzie można zaprenumerować, żebym nie musiał pamiętać?
Rzeczywiście ten tekst z okładki "Odkryj najlepsze techniki..." brzmi podejrzanie. Myślicie, że naprawdę pojechali po bandzie z translatorem?
nieco bardziej podkurwiony SKAYRAIDER pisze: głupich nie sieją, sami się rodzą.
myślałem ze jesteś tylko głupi, ale ty jesteś bardzo głupi i do tego niewychowany.
tyfus to tyfus !