Enjoy!
Moderator: Ajs

Bo on jest ze mchu i paproci wyszarpany. Mię się podoba generalnie. Wygląda jakby postał w wodzie pod wierzbą płaczącą. Tylko te sztampowe obicia denerwują trochę.Siara pisze:Wiosenny bardzo.
Wiem, miałem zaplanowany inny przebieg zdarzeń i coś mnie podkusiło na maskol. Trudno, będe musiał jakoś z tym żyćtankmania pisze:Tylko te sztampowe obicia denerwują trochę.
Może bardziej ryzykowne niż trudne bo nie zawsze wyjdzie to tak jak sobie wyobrażamy.Robert P pisze:I właśnie na taki wizerunek modelu nigdy się nie zdecyduję, bo to piekielnie trudne musi być.
święte słowa od momentu w którym przestałem trząść się ze strachu ze nie wyjdzie to jakoś lepiej (może sie mylę) wychodzi to moje lepienie...tankmania pisze:Może bardziej ryzykowne niż trudne bo nie zawsze wyjdzie to tak jak sobie wyobrażamy.Robert P pisze:I właśnie na taki wizerunek modelu nigdy się nie zdecyduję, bo to piekielnie trudne musi być.
Ale kto nie ryzykuje ten w kozie nie siedzi, jak chcesz się wybić ponad przeciętność to nie możesz się bać, że dasz dupy.
dobrze powiedzianetankmania pisze: Ale kto nie ryzykuje ten w kozie nie siedzi, jak chcesz się wybić ponad przeciętność to nie możesz się bać, że dasz dupy.