Alicja - 54mm
Re: Alicja - 54mm
Aż nie do wiary. Przepięknie!
Alicja w dziale "Gotowe do inspekcji" brzmi delikatnie mówiąc dwuznacznie 
Figurynka zajebista!
Figurynka zajebista!
Komentarze na polskich forach dyskusyjnych? Tak ja to widzę:

-
Przemek Szymczyk
Aleście niewyżyci 
Cieszę się że się podoba. Fakt, sytuacja z Kabukiem sprawiła że się przykładałem, aczkolwiek mogłaby wyglądać nieco lepiej gdybym posiedział dłużej - ale szczerze mówiąc nie chce mi się już, tym bardziej że czasu by na to poszło sporo, a efekt byłby widoczny w zasadzie jedynie na powiększonych fotkach. Może kiedyś się jeszcze pobawię w "dopieszczanie Alicji"
Cieszę się że się podoba. Fakt, sytuacja z Kabukiem sprawiła że się przykładałem, aczkolwiek mogłaby wyglądać nieco lepiej gdybym posiedział dłużej - ale szczerze mówiąc nie chce mi się już, tym bardziej że czasu by na to poszło sporo, a efekt byłby widoczny w zasadzie jedynie na powiększonych fotkach. Może kiedyś się jeszcze pobawię w "dopieszczanie Alicji"
Zboczone tematy to standart ale pierwszy raz spotykam taki temat z figurkami xD
U Ciebie ?Dumo pisze:Zboczone tematy to standart ale pierwszy raz spotykam taki temat z figurkami xD
Pzdr Sebastian
Anna Grodzka jak żywa.
Czy to figurki, czy to pojazdy, zawsze mistrz.
Czy to figurki, czy to pojazdy, zawsze mistrz.
nieco bardziej podkurwiony SKAYRAIDER pisze: głupich nie sieją, sami się rodzą.
myślałem ze jesteś tylko głupi, ale ty jesteś bardzo głupi i do tego niewychowany.
tyfus to tyfus !
Ma ktoś nr tel. do tej suczki?
Na 112 już dzwoniłem jakby coś.
Na 112 już dzwoniłem jakby coś.
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "
-
Przemek Szymczyk
Dzięki za kolejne opinie. Nr telefonu nie ma, wyłącznie listownie 
Właśnie se przypomniałem że miałem jeszcze motylka gdzieś tam usadzić. Teraz już mi się pewnie nie będzie chciało.
Jeszcze królik w zbliżeniu:

Właśnie se przypomniałem że miałem jeszcze motylka gdzieś tam usadzić. Teraz już mi się pewnie nie będzie chciało.
Jeszcze królik w zbliżeniu:

U mnieBathin pisze:U Ciebie ?Dumo pisze:Zboczone tematy to standart ale pierwszy raz spotykam taki temat z figurkami xD