Myślę, że tak.JBZ pisze:Czy na początek (czyli prowizorycznie na długie lata) nie wystarczy alubuda z betonową posadzką w stylu jakiejś Biedronki?
P.11c MLP ze zdjętymi panelami. Oskórowany, bez omaskowania*
Re: P.11c MLP ze zdjętymi panelami. Oskórowany, bez omaskowa
Konserwator sie nie zgodzi
teren zabytkowy, chyba musza miec uzgodnienia z WKZ. Odbudowa jednego ze starych to raz że frajda a dwa że kase łatwo mozna zodbyć.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
..ale na inwestycję, a nie do kieszonki..Czarny pisze:kase łatwo mozna zodbyć
tiaaa... a to Polsza własnie. A my to Ojropa jesteśmy czy Azja?KFS-miniatures pisze:..ale na inwestycję, a nie do kieszonki..Czarny pisze:kase łatwo mozna zodbyć
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Pierdolisz panie. Takie rzeczy to tylko w arabowie...
Wiecie że meczet Kopuła Skały sobie nszczeje bo Palestyńczycy nie chcą kasy z UE na jego renowację. Chyba nie musze dodawać dla czego.
Wiecie że meczet Kopuła Skały sobie nszczeje bo Palestyńczycy nie chcą kasy z UE na jego renowację. Chyba nie musze dodawać dla czego.
-
Slash
Już wolę żeby zarabiali na zdjęciach rozebranej nastki niż mieli być zamknięci z braku kasy w ministerstwie na dotacje. Tak jak to się dzieje z muzeum techniki w Warschau
- KFS-miniatures
- Kontakt:
zanum ocenie, spytam, jakie warunki stawia ue.
ja mam wielki dystans do tak zwanych dotacji unijnych, bo wieki temu rozgryzlem dosc dobrzedziałanie funduszy phare.. pamietacie? jeszcze zanum wstąpiliśmy do republiki rad.. to był mistrzowki deal. mistrzowski z perspektywy unii
ja mam wielki dystans do tak zwanych dotacji unijnych, bo wieki temu rozgryzlem dosc dobrzedziałanie funduszy phare.. pamietacie? jeszcze zanum wstąpiliśmy do republiki rad.. to był mistrzowki deal. mistrzowski z perspektywy unii
KFS-miniatures pisze:zanum ocenie, spytam, jakie warunki stawia ue.
W tym wypadku chodzi o klarowność przepływów finansowych i koniecznośc rozliczenia się z każdego ojro przy zalożeniu iż w budżecie nie ma podpunktu - bakszysz.
To się nazywa wynagrodzenie za prowadzenie projektu.Czarny pisze:budżecie nie ma podpunktu - bakszysz.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.