AK Weathering Magazine po polsku !!!
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: AK Weathering Magazine po polsku !!!
trudno powiedziec. nie przypuszczam. ale z drugie strony w dvd o łederingu łudek tłumaczenie jest dość drewniane. jak poprawiany translator chwilami
A warto to kupić ?
Bo PDF z wersja ang smiga w internetach...
Bo PDF z wersja ang smiga w internetach...
"Utleniony VK4502" - brzmi co najmniej tajemniczo...
Nie wiem jak wyszło tłumaczenie tekstów, ale mam info że było robione przez dwie osoby jednocześnie z hiszpańskiej i angielskiej wersji, potem obrabiał to bardzo doświadczony polski modelarz. Zero translatoraArcturus pisze:"Utleniony VK4502" - brzmi co najmniej tajemniczo...
W publikacji będą się tez mogły ukazywać artykuły naszych modelarzy-pisarzy - szczegóły w Bytomiu.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
grzegorz cieliszak?Karaya pisze:potem obrabiał to bardzo doświadczony polski modelarz
oo, to zajebiście! wreszcie jakas szansa dla rodaków by zaistnieć w zagranicznych tytułach. prawdziwy przełomKaraya pisze:W publikacji będą się tez mogły ukazywać artykuły naszych modelarzy-pisarzy
Ok - to brzmi fajnie!Karaya pisze:Nie wiem jak wyszło tłumaczenie tekstów, ale mam info że było robione przez dwie osoby jednocześnie z hiszpańskiej i angielskiej wersji, potem obrabiał to bardzo doświadczony polski modelarz. Zero translatoraArcturus pisze:"Utleniony VK4502" - brzmi co najmniej tajemniczo...
W publikacji będą się tez mogły ukazywać artykuły naszych modelarzy-pisarzy - szczegóły w Bytomiu.
kupie i sprawdzę:)
Dobra, roumiem, że sklepie będzie można zanabyć dopiero po premierze w Bytomiu? Trochę późno dla mnie...
Nie znam daty wypuszczenia na rynek - może będzie wcześniej.
Kupić warto - to jedyne pismo modelarskie jakie widziałem ze zdjęciami skąpo odzianych, młodych , pieknych kobiet
(tak było w poprzednich numerach jakie widziałem w Grudziądzu i Gdańsku).
A detal ostry???Korowiow pisze:Kupić warto - to jedyne pismo modelarskie jakie widziałem ze zdjęciami skąpo odzianych, młodych , pieknych kobiet(tak było w poprzednich numerach jakie widziałem w Grudziądzu i Gdańsku).