Robert O. pisze:Barok jak huj
W dobie nowomody związanej z SMS, FB i innymi komunikatorami a także wszechobecnym językiem angielskim, należy używać modnych skrótów. Twoja wypowiedź wg. najmodniejszych obecnie standardów powinna brzmieć :
BAHUJ LAJK
Moderator: Arcturus
Robert O. pisze:Barok jak huj
U mnie na ulicy awaria przepompowni ścieków, wiec warunki sąRobert O. pisze:klątwę "prawdziwych modelarzy " olej,tylko nie zapomnij o wiadrze pomyj na niego wyjebac

To obawiam się, że będzie odłazić z taśmą, jakbyś coś maskował. Musisz cholernie uważaćArcturus pisze:Mnie ciężko idzie malowanie vallejo, łatwo się rozpływa itd, szczególnie że nie poszła na surfacera jak zwykle, tylko na błyszczący Silver.
Noo, spodziewam się cyrku, choć próby wypadły pozytywnie - chyba to future jednak związało mocniej niż zrobiłaby to samafarba...Kuba pisze:To obawiam się, że będzie odłazić z taśmą, jakbyś coś maskował. Musisz cholernie uważaćArcturus pisze:Mnie ciężko idzie malowanie vallejo, łatwo się rozpływa itd, szczególnie że nie poszła na surfacera jak zwykle, tylko na błyszczący Silver.
Zastosowałem wszystkie znane triki, łącznie z naklejaniem taśmy na czołotankmania pisze:Fajnie wychodzi, ale tak jak pisał Kuba, vallejo na silver to może być sport ekstremalny więc raczej musisz jak z jeżem podchodzić.