Kleje CA i żywice
Re: Kleje CA i żywice
Jaki polecilibyście debonder do CA? Mam Wamodu i kiepski jest, nawet bardzo kiepski. Za to świetnie rozpuszcza farby.
- tomek_chacewicz
CMK jest dobry, nigdy nie miałem problemu
- KFS-miniatures
- Kontakt:
debonder wamodu nadaje sie do czyszczenia aerografu. ale nie do rozpuszczania cyjanoakrylu
Dzięki, tyle, że niestety nigdzie go nie ma.tomek_chacewicz pisze:CMK jest dobry, nigdy nie miałem problemu
Nie opłaca się. Ekonomiczniej wychodzi Mr. Tool Cleaner. Szybszy i efektowniejszy.KFS-miniatures pisze:debonder wamodu nadaje sie do czyszczenia aerografu
- KFS-miniatures
- Kontakt:
szukaj pod marką Legato. wtedfy będzie. o ile pamietam, chocby w exito. a wogóle to za tydzien o teju porze na giełdzie sobie bedziesz mógł kupicRobert P pisze:Dzięki, tyle, że niestety nigdzie go nie ma.
- tomek_chacewicz
a ja właśnie się zastanawiałem czy legato to przypadkiem nie to samo co CMK... trza w Bytomiu zapas uzupełnić
- KFS-miniatures
- Kontakt:
DziękiKFS-miniatures pisze:szukaj pod marką Legato
A potem pod rączkę i do baru....KFS-miniatures pisze:a wogóle to za tydzien o teju porze na giełdzie sobie bedziesz mógł kupic
A poza konkursem Bytomiu to gdzie można kupić debonder CMK lub Legato... Przejrzałem kilka sklepów i nie znalazłem.
Za Wamodoski dziękuję chociaż nadaje się do zmywania White Putty lub surfa...
Za Wamodoski dziękuję chociaż nadaje się do zmywania White Putty lub surfa...
Pzdr Paweł
- tomek_chacewicz
Exito?