Luzon - M4 composite hull Dragon 1:35
Re: Luzon - M4 composite hull Dragon 1:35
Winietka jest świetna, a woda mnie rozwaliła. Faktycznie palce nałogowca jak u Golluma
, ale to nie zmienia faktu,że całość robi wrażenie.
Pzdr Paweł
Pięknie wszystkim dziękuję 
Prosę pana, prosę Pana, jesce ja chciałem powiedzieć, że jest picolo, gringcoro dle szataniano !!!
Dołączam do tych, którym się podoba - najbardziej teren 
Mi też proszę podziękować bo też chwalę i to bardzo.
Dobre, dobre! Bardzo się podoba! Nadstawiam się do podziękowań.
PS. 1. Przyplątała się jakaś niteczka biała i na dwóch zdjęciach trochę wyłazi; szczególnie ją widać na tym zdjęciu z palcami palacza. Może wypieprzyć to zdjęcie? Będzie bez szkody dla całości.
2. Na tym forum, co zaprezentowana praca, to ekstraśna. Aż trudno się powstrzymać przed wyrażaniem podziwu. Do dupy to jest, bo człowiek czuje się jak jakiś fan. Scale fan.
PS. 1. Przyplątała się jakaś niteczka biała i na dwóch zdjęciach trochę wyłazi; szczególnie ją widać na tym zdjęciu z palcami palacza. Może wypieprzyć to zdjęcie? Będzie bez szkody dla całości.
2. Na tym forum, co zaprezentowana praca, to ekstraśna. Aż trudno się powstrzymać przed wyrażaniem podziwu. Do dupy to jest, bo człowiek czuje się jak jakiś fan. Scale fan.
To też Dziękuję Ci.... i cieszę się że podoba się Tobie i reszcie Kolegów.tankmania pisze:Mi też proszę podziękować bo też chwalę i to bardzo.
Dzięki!
Bo widzisz, ta niteczka ma imitować dym z ćmika i jest wklejona celowo. Widocznie zamysł nie wypalił sokoro pomyślałeś że to paprochfragles pisze:PS. 1. Przyplątała się jakaś niteczka biała i na dwóch zdjęciach trochę wyłazi; szczególnie ją widać na tym zdjęciu z palcami palacza. Może wypieprzyć to zdjęcie? Będzie bez szkody dla całości.
Dzięki!
Bardzo lubię Twoje prace. Jak dla mnie klasa światowa.