Hurricane IIc.
Hurricane IIc.
Pytanie grzmi, czy nasza Hurricane IIc z 309 mógł przenosić dodatkowe zbiorniki paliwa pod skrzydłami?
Re: Hurricane IIc.
Odpowiedź brzmi, że teoretycznie tak:

Arkady dziękuję za współporadę, nie ma sprawy Solo...

Arkady dziękuję za współporadę, nie ma sprawy Solo...
Niestety biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw a także to, że nie mam nic do powiedzenia ale nie mogę się oprzeć aby nie pomagać uważam, że nie masz racji nawet gdybyś miał.
Grzegorz Tysionc Pińcet Sto Dziewińcet
Grzegorz Tysionc Pińcet Sto Dziewińcet
A licznik bije. Jednemu i drugiemu. To na tym nabijaniu licznika chcecie robić prestiż modelarstwa?
I jeszcze na tym naśmiewaniu się z chorego człowieka?
Prestiż od razu -0,3% (po -0,15% na każdego).
PS. Nie wiem, czy nie powinno być +0,3%, bo coś mi się zdaje, że "-" i "-" daje "+".
I jeszcze na tym naśmiewaniu się z chorego człowieka?
Prestiż od razu -0,3% (po -0,15% na każdego).
PS. Nie wiem, czy nie powinno być +0,3%, bo coś mi się zdaje, że "-" i "-" daje "+".
No i masz. Teraz mam wyrzut sumienia i muszę iść do spowiedzi.
Nie wiem co mam teraz zrobić. Pisać ten post, że mi głupio, czy nie. Jak nie napiszę to mnie sumienie zagryzie a jak napiszę to mam dodatkowy post.
Co robić, co robić ?
Nie wiem co mam teraz zrobić. Pisać ten post, że mi głupio, czy nie. Jak nie napiszę to mnie sumienie zagryzie a jak napiszę to mam dodatkowy post.
Co robić, co robić ?
jakiego człowieka? Przecież to samoczynny robot doradczo-korygujący III generacji, Dżi-tu-łan-ziro-sewen. Produkcji Szwedzkiej.fragles pisze: I jeszcze na tym naśmiewaniu się z chorego człowieka?
Minus 200 i liczysz od nowaKorowiow pisze:No i masz. Teraz mam wyrzut sumienia i muszę iść do spowiedzi.
Co robić, co robić ?
Berek.
Hi, hi i już mam jeden post.
Hi, hi i już mam jeden post.
No to teraz mi głupio, że moje kazanie - o maszynie, okazało się - poruszyło Korowiowowi sumienie, że aż poczuł, że nagrzeszył.tankmania pisze:jakiego człowieka? Przecież to samoczynny robot doradczo-korygujący III generacji