I czy nie można coś zrobić, żeby zliczarka sumowała tylko posty merytoryczne? A niemerytoryczne nie.
Nie można budować prestiżu nabijaniem postów.
PS. Jeśli te wypowiedzi nie pasują do tematu, to chyba trzeba do HP wydzielić. I przetestować zliczarkę merytorycznie, jeśli to możliwe.
Hurricane IIc.
Re: Hurricane IIc.
A dają tam herbatkę z prundem?Arkady72 pisze:Panowie jeszcze chwila i polecicie na hasiok!
Może se robić kreski mazakiem na monitorze.fragles pisze:I czy nie można coś zrobić, żeby zliczarka sumowała tylko posty merytoryczne? A niemerytoryczne nie.
Nie można budować prestiżu nabijaniem postów.
Hasiok-śmasiok.
Posty +1
Posty +1
tankmania pisze:Może se robić kreski mazakiem na monitorze.
Boje sie pisac posta bo zaraz mi licznik przekrecicie, ale nie czytam pierdolnietej witryny marudziarzy. Jest mi ktos. Krotki slowach strescic o co kaman z tym calym prestizem, mentorstwem oraz solo z grzesiem, bo w jaki temat nie wejde to gine jak ciotka w Czechoslowacji...
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
"O prestiżu słów kilka.."możesz poczytać na MR lub w jakimś wstępniaku SuperExpressu po wychyleniu dwóch szklanic Ziobrówki. Natomiast solo z grzesiem kopulują na PWM tam się zapędzili ze związkami partnerskimi lub tolerują schizofremię paranoidalną. Generalnie jest fajnie 
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "
Nie miały takowej instalacjiArkady72 pisze:Pytanie grzmi, czy nasza Hurricane IIc z 309 mógł przenosić dodatkowe zbiorniki paliwa pod skrzydłami?
Arturze, jak mogłeś swojemu imiennikowi sprawić taką przykrość?artro219 pisze:Nie miały takowej instalacji
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Dzięki Arturze za tą informację. Trochę szkoda lecz zrobię go bez tych zbiorników.artro219 pisze:Nie miały takowej instalacjiArkady72 pisze:Pytanie grzmi, czy nasza Hurricane IIc z 309 mógł przenosić dodatkowe zbiorniki paliwa pod skrzydłami?
Może pod IId z działkami 40mm się nadadzą do wersji pustynnej?
A to już prędzej, możesz zrobić IIC z pustyni, i tam możesz wsadzić zbiorniki, ewentualnie z dalekiego wschoduArkady72 pisze:Dzięki Arturze za tą informację. Trochę szkoda lecz zrobię go bez tych zbiorników.artro219 pisze:Nie miały takowej instalacjiArkady72 pisze:Pytanie grzmi, czy nasza Hurricane IIc z 309 mógł przenosić dodatkowe zbiorniki paliwa pod skrzydłami?
Może pod IId z działkami 40mm się nadadzą do wersji pustynnej?