A-7E Corsair HB 1:48

Krytyka, subiektywne doznania
Marek Naja

A-7E Corsair HB 1:48

Post autor: Marek Naja »

No i dobrnąłem do finału. Model kupiony w czasie poprzedniej wizyty w Bytomiu, szkoda, że nie mogłem z nim pojechać na ostatni...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
JBZ

Re: A-7E Corsair HB 1:48

Post autor: JBZ »

Przezabawny a nawet prestiżowy.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Awatar użytkownika
Ajs

Post autor: Ajs »

No wielka szkoda, że go nie było... Zajebisty!
Awatar użytkownika
Arkady72

Post autor: Arkady72 »

No opad szczeny, dowaliłeś moim receptorkom! Te wszystkie przebarwienia to postshading czy oleje?
Gratuluję!
p.s. Teraz jeszcze tylkom ciekaw jak Cię "zjedzą" na MW :lol: .
Ostatnio zmieniony sob 09 mar 2013, 22:55 przez Arkady72, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
"Oprócz kobiet i dzieci..."
tankmania

Post autor: tankmania »

Normalnie kurna... WYŚCIGOWY! Wyciągam swojego z pudła, pomarzę sobie, że też taki będzie.
Awatar użytkownika
timi

Post autor: timi »

smaczny
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Robert O.

Post autor: Robert O. »

wykurwiasty
Awatar użytkownika
JBZ

Post autor: JBZ »

Ja się jeszcze zapytam czy prostokąty na końcu lewego płata (światła pozycyjne?) nie powinny być czerwone?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Marek Naja

Post autor: Marek Naja »

Dzięki, wiem, że jest trochę kontrowersyjny :lol: bo zapewne można się czepić, że akurat te się tak nie brudziły ale co ja poradzę. Zakładam, że dany samolot zrobię tylko raz więc pakuje w model wszystko co widziałem na egzemplarzach tego samolotu. Bombek GBU-8 też nie widziałem pod tym samolotem ale były w zestawie, a ładne są, to jak ich nie wykorzystać. Model w ostatnich dniach poniósł pewne straty. Zostało mi nałożyć napisy na stery wysokości, leżały sobie odcięte przygotowane ale niestety nie przeżyły porządków szanownej małżonki...
Brudzenie zacząłem od smoke'a Tamiyi, a wcześniej sam szary poskładałem z trzech czy czterech różnych jako taką bazę. Właściwe brudzenie, to pigmenty Vallejo i cienie Tamiyi (tu jak żona je zobaczyła, to zawołała - ty kupujesz cienie do powiek?!) Trochę podmalówek ołówkami Tamiyi, smug też przy pomocy smoke'a i to w zasadzie wszystko. Fajnie wyglądają obok siebie z F/A-18 - starszy i młodszy brat...
rollingstones

Post autor: rollingstones »

ZAJEBISTY
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gotowe do inspekcji”