WO SIND WIR... 1/35
Re: WO SIND WIR... 1/35
Wypas... Jak sobie pomyślę, że miałbym robić pancerkę to chyba lepiej się zajmę hodowlą kur ozdobnych...
Jeszcze raz dzięki dla Wszystkich.
Arkady, każdy ma swojego bzika. Jak patrzę na Twoje samoloty to też się odechciewa zaczynać nawet bo gdzie człowiekowi do takiego poziomu.
Arkady, każdy ma swojego bzika. Jak patrzę na Twoje samoloty to też się odechciewa zaczynać nawet bo gdzie człowiekowi do takiego poziomu.
Również widziałem w Bytomiu
- bardzo fajna praca. Czy możesz w kilku zdaniach opisać jak robiłeś podłoże? Jestem mocno nie na czasie w tej materii :]
Grunt w skrócie :
1.klej do glazury
2.dorbniutki piasek - ja mam z nad morza, sypany na lekko rozwodniony wikol (na drogę bardzo mało) pod mech, liścię i trawę trochę więcej.
3.malowanie na dowolnie wybrany kolor.
4.posypka z trzech rodzajów kolejarskich "trocin" - te trociny to są bardzo drobne kawałki drewna, wręcz drzazgi. Ja mam farbowane na trzy kolory brązu od jasnego po ciemny (lekko wpadający w wiśnie) - na wikol.
5.trawa w kępach - produkt Federicus Rex.
6. liście, kawałki korzeni traw imitujące gałęzie.
7. na koniec na drogę i pobocze pigmenty.
I wyszło jak widać.
1.klej do glazury
2.dorbniutki piasek - ja mam z nad morza, sypany na lekko rozwodniony wikol (na drogę bardzo mało) pod mech, liścię i trawę trochę więcej.
3.malowanie na dowolnie wybrany kolor.
4.posypka z trzech rodzajów kolejarskich "trocin" - te trociny to są bardzo drobne kawałki drewna, wręcz drzazgi. Ja mam farbowane na trzy kolory brązu od jasnego po ciemny (lekko wpadający w wiśnie) - na wikol.
5.trawa w kępach - produkt Federicus Rex.
6. liście, kawałki korzeni traw imitujące gałęzie.
7. na koniec na drogę i pobocze pigmenty.
I wyszło jak widać.
I wszystko jasne
No nic - będę musiał poćwiczyć :]