Ponieważ przy reklamacji wymusili ode mnie aktualizację, skisiło czat. Muszę przeinstalować i będzie dzisiaj po południu.
EDIT:
Proszę sprawdzić czy już nie ma problemu z postami i czy działają powiadomienia.
Błędy po ataku 18.03
Re: Błędy po ataku 18.03
Jakies powiadomienia do mnie wczoraj w nocy przyszly, ale nie wszyskie.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
- KFS-miniatures
- Kontakt:
i biel po wysłaniu postów pozostaje
Test bieli.
EDIT: u mnie bez zmian - jest biało i nie ma powiadomień na maila o wiadomościach pw.
EDIT: u mnie bez zmian - jest biało i nie ma powiadomień na maila o wiadomościach pw.
Komentarze na polskich forach dyskusyjnych? Tak ja to widzę:

Już wiem dlaczego Malinowski pisze dużymi literami.tankmania pisze:Ponieważ przy reklamacji wymusili ode mnie aktualizację, skisiło czat. Muszę przeinstalować i będzie dzisiaj po południu.
Nie mogę włączyć sobie w ustawieniach czasu letniego. Po wprowadzeniu zmian i kliknięciu wyślij- biały ekran. W odróżnieniu jednak od postów, które są wysyłane, zmiany nie zapisują się. Tyczy się to też oczywiście innych ustawień konta.
Niestety jest wiekszy syf niż myślałem i potrwa naprawa kilka/naście dni.
Żeby wejść na chat należy kliknąć "Mini-Chat" u góry ekranu (pomiędzy FAQ a Uzytkownicy).
Żeby wejść na chat należy kliknąć "Mini-Chat" u góry ekranu (pomiędzy FAQ a Uzytkownicy).
Tanku ale cóś takiego jak "Mini-Chat" nie istnieje u mnie, znaczy się zostałem zbanowany za bycie zwyrodnialcem hodowlanym? 
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "
Mini czatu brak- potwierdzam.