Na PWMie to się dowiesz, że model jest do wyrzucenia, najczęściej od tych co w ogóle nic nie robią, albo marnie im to wychodzi. Ale dorób, to akurat źle wygląda, a roboty 5 minut.Arcturus pisze:Na nPWMie jednak zwrócili mi uwagę, że coś tam jakby widać. Chyba trzeba będzie dorobić.
[G] Beaufighter Mk IC, Tamiya 1:48
Moderator: Arcturus
Re: [G] Beaufighter Mk IC, Tamiya 1:48
Właśnie się post po poście dowiaduję, że do wyrzuceniatankmania pisze:Na PWMie to się dowiesz, że model jest do wyrzucenia, najczęściej od tych co w ogóle nic nie robią, albo marnie im to wychodzi. Ale dorób, to akurat źle wygląda, a roboty 5 minut.Arcturus pisze:Na nPWMie jednak zwrócili mi uwagę, że coś tam jakby widać. Chyba trzeba będzie dorobić.
Oszklenie oczywiście dorobię, jakoś tak bezkrytycznie przyjąłem że nie było, skoro nie zauważyłem jej na fotce, i nawet się nad tym później nie zastanawiałem.
Dupę miodem byś posmarował to i tak będzie źleW głupocie swej wstawiłem fotkę, którą się inspirowałem, to mają zabawę w "Wytęż wzrok..." .
Oto poprawiony model, przez który polski modelarski światek o mało nie stanął w płomieniach
Dorobiłem owiewkę, zamieniłem światełka, coś tam drapnąłem. Zdjęć dużo, ale jak już napstrykałem to wstawiam, a co...

-
rollingstones
skoro i tak jest do wyrzucenia to ja jeszcze bym go tym srebrnym pomęczył. Ma potencjał twa robota
Wiesz, kusi
Ja go poniekąd dlatego skończyłem, bo co wieczór siadałem i paćkałem go jakimś nowym siuwaksem. A to olejem, a to znalazłem jakiś Vallejo wash, a to jakiś tensocrom się nawinął
Więc w końcu uznałem że żeby nie przegiąć ze świnieniem to odtrąbię koniec. Trochę mnie już zmęczył więc go odstawiłem, ale może jeszcze kiedyś wrócę i go docioram.
To mu jeszcze koła docioraj bo niewinnie czyste są 
Coś je tam ciaprałem, tensocromem Sand, ale ja pensjonarka jestem: chciałabym ale się boję. Więc nie widac tego za bardzo na zdjęciachDaniel ice Gronowski pisze:To mu jeszcze koła docioraj bo niewinnie czyste są
- tomek_chacewicz
Idziesz w dobrym kierunku, oby tak dalej, piaskowym pigmentem bym się trochę popastwił 
Muszę wzbogacić arsenał, bo jak na razie mam tylko czarny pigmenttomek_chacewicz pisze:Idziesz w dobrym kierunku, oby tak dalej, piaskowym pigmentem bym się trochę popastwił