[G] Westland Wessex HU.5 |Italeri, 1/48|
Moderator: Ajs
Re: [G] Westland Wessex HU.5 |Italeri, 1/48|
Ładny
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- tomek_chacewicz
Świetny!
Podrzuć jakieś zbliżenia, np. pod kabiną pilotów dzieją się fajne rzeczy
Podrzuć jakieś zbliżenia, np. pod kabiną pilotów dzieją się fajne rzeczy
Prima!!!
Co prawda kamo nie w moim guście, ale to tylko mój wypaczony gust.
Co prawda kamo nie w moim guście, ale to tylko mój wypaczony gust.
Przestańcie bo już mnie plecy bolą
Tomek przyciąłem bardziej fotki for ju

Ps. Zacieki i wycieki robiłem po swojemu, a jak później porównałem ze zdjęciami Arturowego HU to wyszło, że zmałpowałem. Sorry Arti
Tomek przyciąłem bardziej fotki for ju

Ps. Zacieki i wycieki robiłem po swojemu, a jak później porównałem ze zdjęciami Arturowego HU to wyszło, że zmałpowałem. Sorry Arti
To się teraz będziesz jeszcze musiał nauczyć dźwigać takie brzemię...Daniel ice Gronowski pisze:Przestańcie bo już mnie plecy bolą
Szklanka wody powinna pomóc.Daniel ice Gronowski pisze:Przestańcie bo już mnie plecy bolą![]()
Bajka.
2 rzeczy:
- na żywo też się tak błyszczy??
- szkoda że nie zrobiłeś żadnych okopceń, nie wiem jak Wessex, ale ostatnio pacze na EC135 i są dość mocno uświnione.
2 rzeczy:
- szkoda że nie zrobiłeś żadnych okopceń, nie wiem jak Wessex, ale ostatnio pacze na EC135 i są dość mocno uświnione.
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
EEee tam. Nie chcę tutaj wyjść na "modelarza z 30-sto letnim doświadczeniem" i sie upierać, że śmigłowce się nie brudzą ale akurat te Wessexy to ogólnie jakieś czyste takie latają- w sensie, że nie kopcą:

Nie błyszczy się, podświetlałem go z przodu świetłówką do zdjęć i takie refleksy wyszły. Z drugiej strony nie będe twierzdził, że to jest głęboki mat. Wyszła taka satyna/lekki mat. Nie lubię mocno matowych powierzchni, zresztą zdjęcia które wrzucił Chudziutki rozwiewają wszelkie wątpliwości co do okopceń i rodzaju powierzchni lakieru.timi pisze:Bajka.
2 rzeczy: