MiG-21bis Academy 1/48
-
Slash
Re: MiG-21bis Academy 1/48
Jak eSka to może zrób wietnamca. Większość była goła, ale były też w paski i w łatki 
-
spiton
Kurde, widzę że wszyscy mają jeszcze traumę po KP ,-)). Wiem, że za młodu każdy miał dużo modeli z czeskim znakiem i ma czeskich insygniów powyżej czegoś tam. Ale moim zdanie czas się z tej traumy wyleczyć.
Ja planuję czeskiego Grippena, ze znakami w wersji low-vis. Zazdroszczę Czechom , że takie znaki mają. My za to mamy biurokracje i wprowadzenie znaków low-vis pociągałoby za sobą pewnie zmiany w konstytucji ,-)))
Ja planuję czeskiego Grippena, ze znakami w wersji low-vis. Zazdroszczę Czechom , że takie znaki mają. My za to mamy biurokracje i wprowadzenie znaków low-vis pociągałoby za sobą pewnie zmiany w konstytucji ,-)))
Tu nie chodzi o KP. Tylko o "Nemocnice na krai mesta", Vondrackovą i "ja jestem netoperek".spiton pisze:Kurde, widzę że wszyscy mają jeszcze traumę po KP ,-)). Wiem, że za młodu każdy miał dużo modeli z czeskim znakiem i ma czeskich insygniów powyżej czegoś tam. Ale moim zdanie czas się z tej traumy wyleczyć.
Chociaż pewnie wszyscy pamiętają, że Vondrackova śpiewał piosenkę o modelarzu który sklejał Thunderbolty...
-
Robert O.
Co tu dużo gadać ,rewelacja i to że MiG 21
Ale mam kilka uwag
: brak kilku anten/nie pomalowane/, świateł i skrzydełka DUA 3,brak odgromników i daj foto spodu
Artur zrób choć tego jednego polaka ,dla mnie mimo że wszystkie srebrne to każdy jest inny
Ale mam kilka uwag
Artur zrób choć tego jednego polaka ,dla mnie mimo że wszystkie srebrne to każdy jest inny
Jakby były antenki to by nie było przewodów, jakby były przewody to by nie było kilku zegarów, jakby były zegary to by nie było gasnicy...Robert O. pisze: Ale mam kilka uwag: brak kilku anten/nie pomalowane/, świateł i skrzydełka DUA 3,brak odgromników i daj foto spodu
![]()
... i tak do zaje...ia.
-
Robert O.
nie no tam nie ma przewodów na wierzchu a wystarczy je pomalowac ,moje uwagi nie miały na celu umniejszenia klasy wykonania modelu ,mam lekkie zboczenie na temat "dwudziestego pierwszego" 
-
Slash
Lepiej jakbyś miał na temat MiGa-21. Odkąd zobaczyłem, że ta gwara wynika z jakiegoś ogólnego przytępienia w środowisku u źródła strasznie zaczęło mnie to irytować.Robert O. pisze: "dwudziestego pierwszego"
-
Robert O.
czepiasz sięSlash pisze:Lepiej jakbyś miał na temat MiGa-21. Odkąd zobaczyłem, że ta gwara wynika z jakiegoś ogólnego przytępienia w środowisku u źródła strasznie zaczęło mnie to irytować.Robert O. pisze: "dwudziestego pierwszego"
To mały pikuś, że się czepia.Robert O. pisze:czepiasz się
Ale zrzędzi, a co będzie za 30 lat?