Rafale, zdecydowanie za mało jest Twoich modeli na forach. Masz niesamowite umiejętności, dowiodłeś tego budując niejeden model . Twoja winietka z utopioną Merkavą zdobyła medal. Twój model samobieżnego działa SU to prawdziwy majstersztyk. Zresztą ten model wspominam szczególnie miło bo dzięki niemu się poznaliśmy i miałem ogromną przyjemność spotkać Cię osobiście. Twoje relacje z budowy modeli bardzo pomogłyby wielu kolegom, byłyby inspiracją i okazją do podpatrzenia warsztatu prawdziwego modelarskiego speca. Pomyśl o tym poważnie i wyjdź z ukrycia. Rzesze modelarzy czekają na Twoje relacje z budowy modeli i galerie przedstawiające efekty finalne.
Do pełni szczęścia brakuje mi równo rozłożonego washa, dlatego warto wszystkie linie przed malunkiem lekko pogłębić.
Tak to super, zwłaszcza te wycieki paliwa czy tam innego płynu
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy. Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem